Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Οι ειδήσεις που αξίζει να διαβάσετε σήμερα. Σε τίτλους


tvxs.gr 20:39 | 09 Ιουν. 2016

1. Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα, ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη» Παναγιώτης Μαυρίκος, όταν το αυτοκίνητο του τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει στην Αττική οδό. Ο Μαυρίκος, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος, είχε κατηγορηθεί για το κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων. Το όχημα εξετάζεται από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, προκειμένου να εξακριβωθεί τι προκάλεσε την πυρκαγιά και εάν πρόκειται για δολιοφθορά ή άλλη αιτία. 

2Το Μαξίμου αδειάζει τον Φίλη: Προσωπικές οι απόψεις του για τους «Παραιτηθείτε». Την παραίτηση Φίλη ζητά η ΝΔ. Πυρά από την αντιπολίτευση. Τι απαντά ο ίδιος. 
3Το Σύνταγμα, το δημοψήφισμα και το «όχι» Παυλόπουλου. Ο προβληματισμός του Μαξίμου, τα μηνύματα Βούτση και Κατρούγκαλου.
4. Τη βεβαιότητα του για εκταμίευση της δόσης στο επόμενο Eurogroup εξέφρασε σήμερα ο Πιερ Μοσκοβισί. 
5. DW: Ποιοί είναι οι «συνωμότες» της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ
6Δεύτερη η συμμαχία Podemos - Αριστεράς λίγο πριν τις εκλογές στην Ισπανία. 
7Euro 2016: Απαγορεύθηκε στη Γαλλία η αναμετάδοση των αγώνων στους υπαίθριους χώρους των μπαρ για λόγους ασφαλείας. Οι αντιδράσεις. 
8. To PKK ανέλαβε την ευθύνη για τη χθεσινή βομβιστική επίθεση στην νοτιοανατολική Τουρκία. 
9. Η Google παρουσίασε τον πρώτο παγκόσμιο κβαντικό υπολογιστή. Αν και σε πειραματικό στάδιο είναι το πρώτο βήμα για τη νέα εποχή των υπολογιστών. 
10. Πάμε σινεμά. To Τvxs προτείνει: Οι τρεις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.