Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Οι ειδήσεις που αξίζει να διαβάσετε σήμερα. Σε τίτλους


tvxs.gr 21:55 | 22 Ιουν. 2016
Τελευταία ανανέωση 21:56 | 22 Ιουν. 2016
1. Τελευταία ημέρα της εκστρατείας για το κρίσιμο δημοψήφισμα που κρίνει αύριο, Πέμπτη 23 Ιουνίου, την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην Ε.Ε. Εδώ Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το βρετανικό δημοψήφισμα, αλλά και οι εκτιμήσεις των αναλυτών της Citi. Ακόμη, ένα Γράμμα από το Λονδίνο αλλά και μία συνέντευξη: Τί θα κάνουν σε περίπτωση Brexit οι Ευρωπαίοι πολίτες που είναι εγκατεστημένοι στη Μεγάλη Βρετανία; To Brexit μέσα από το πενάκι των σκιτσογράφων και η πλευρά των στοιχημάτων: Τζόγος 75 εκατ. ευρώ

2Πρόβα (νέου) πολέμου των δανειστών για χρέος και πλεονάσματα. Όλα όσα έγιναν στο συνέδριο του Economist στην Αθήνα. Λεφτά από το ΔΝΤ μόνο με ελάφρυνση χρέους, είπε η Ντέλια Βελκουλέσκου στην ομιλία της. Σταδιακά η ελάφρυνση του χρέους, δήλωσε ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ, ενώ ο Γιώργος Χουλιαράκης διεμήνυσε ότι οι στόχοι για το πλεόνασμα πρέπει να μειωθούν μετά το 2018. 
3Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο για την Ευρώπη. Τα βασικά σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.
4Waiver: Δεκτά και πάλι τα ελληνικά ομόλογα από την ΕΚΤ. 
5. Προσωρινό λουκέτο στα καταστήματα που φοροδιαφεύγουν συστηματικά. Σχετική εγκύκλιος με τις αναλυτικές οδηγίες αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες. 
6. Αγωνία τέλος: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ
7. «Πράσινο φως» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για την πώληση του ΟΛΠ στην COSCO
8. Τουλάχιστον 93 νεκροί από κεραυνούς στην Ινδία. 
9. Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει διεθνώς ο θανάσιμος πυροβολισμός τζάγκουαρ που χρησιμοποίησαν ως μασκότ σε λαμπαδηδρομία. Η Τζούμα, ένα θηλυκό τζάγκουαρ έχασε τη ζωή του σε τελετή λαμπαδηδρομίας στη Βραζιλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου. Τη χρησιμοποίησαν ως μασκότ, όμως εκείνη ξέφυγε από τους ιθύνοντες... 
 10. Tvxs Αφιέρωμα: Τα ανθρώπινα πάθη πρωταγωνιστούν στο Σινεμά του Αμπάς Κιαροστάμι
... Και ένα πρόσωπο, μια ιστορία. Lita Cabellut: Το χαμίνι που έγινε διάσημη ζωγράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.