Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Καρέ καρέ όσα έγιναν στην έκθεση για τον Ανδρέα στην Βουλή... (Φωτογραφίες...)

kare-kare-osa-eginan-stin-ekthesi-gia-ton-andrea-stin-bouli-fwto

Η έκθεση της Βουλής στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου τελικά κατάφερε να ενώσει...

Τα τέσσερα παιδιά του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ , Γιώργο, Αντρίκο, Νίκο και Σοφία  με την τελευταία σύζυγό του Δήμητρα Παπανδρέου που στάθηκαν δίπλα δίπλα. Νωρίτερα η Δήμητρα Παπανδρέου είχε...
τελέσει μόνη της μνημόσυνο στον τάφο του Ανδρέα στο Πρώτο Νεκροταφείο.

Απούσα η κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου.  

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος έκανε και τα εγκαίνια της έκθεσης έχοντας δίπλα του τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Βουλής.
Παρών ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  Κώστας Σημίτης , η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Παρών και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Από το κυβερνητικό στρατόπεδο το παρών έδωσε ο «ΠΑΣΟΚογενής» Χρήστος Σπίρτζης αλλά και η Όλγα Γεροβασίλη.

Πλήθος πρώην υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ο Απόστολος Κακλαμάνης Φίλιππος Σαχινίδης, Δημήτρης Ρέππας, Κώστας Γείτονας, ΔημήτρηςΛιντζέρης, Γιώργος Ρωμαίος, Ανδρέας Μακρυπίδης, Γιώργος Ανωμερίτης, Νίκος Σηφουνάκης, Παναγιώτης Φασούλας Κώστας Σκανδαλίδης Σήφης Βαλυράκης.

Την ξενάγηση στα εκθέματα της έκθεσης έκανε ο Φίλιππος Πελτσάνικος και μάλιστα βρέθηκαν δίπλα δίπλα ο Γίώργος Παπανδρέου και  ο ΑλέξηςΤσίπρας.

Υψηλή η εκπροσώπηση της ΝΔ με τον πρώην πρόεδρο Βαγγέλη Μειμαράκη, τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα και τον στενό συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά και βουλευτή  Δημήτρη Σταμάτη.

Από το Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιώργος Αμυράς.
Δείτε τίς φωτογραφίες










 O Φίλιππος Πετσάλνικος εξηγεί στον Αλέξη Τσίπρα τι βλέπει σε μια από τις φωτογραφίες της έκθεσης με την Φώφη Γεννηματά σε δεύτερο πλάνο - όχι και πολύ ενθουσιασμένη - να κοιτάζει κάτι άλλο.     




Θερμή χειραψία Σημίτη- Θεοδωράκη 



Η Δήμητρα Παπανδρέου ήταν συνεχώς στο πλευρό του Προκόπη Παυλόπουλου.

Ορισμένα από τα εκθέματα...

  








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.