Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Νέα σημαντικά στοιχεία για το δυστύχημα του Μαυρίκου...

Μαυρίκος τζιπΣτα χέρια των πραγματογνωμόνων της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος βρίσκονται τα πρώτα στοιχεία...
από την εγκληματολογική αυτοψία που πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να πέσει «φως» στην υπόθεση του θανάτου του Παναγιώτη Μαυρίκου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του εκδότη, Αλέξη Κούγια, ανευρέθηκαν σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία αναμένεται να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα για το μοιραίο δυστύχημα, σε συνδυασμό με τα επίσης σημαντικά στοιχεία που αναμένονται από την πραγματογνωμοσύνη στο τζιπ τύπου Porsche Cayenne, το οποίο οδηγούσε ο Παναγιώτης Μαυρίκος.

Σύμφωνα, πάντως, με αποκάλυψη του ΑΝΤ1, αξιωματικός της Αστυνομίας με υψηλό δείκτη εμπειρίας κι εξίσου υψηλό και διαχρονικά δοκιμασμένο προφίλ αξιοπιστίας, έχει αποφανθεί κατά λέξη ότι, «ο Μαυρίκος δεν ήταν σε κατάσταση να οδηγήσει την μοιραία ημέρα και ώρα που επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του».

Παρότι ο αξιωματικός ρωτήθηκε και μάλιστα πιεστικά από τον ΑΝΤ1 για το πώς προκύπτει ως συμπέρασμα και μάλιστα σχεδόν σε βαθμό απολυτότητας, υπήρξε διαρκής επίκληση του ιατρικού απορρήτου. Στο πλαίσιο αυτό όμως, της έρευνας για την καλή σωματική και υγειονομική κατάσταση του άτυχου εκδότη, επίκειται η κλήση για κατάθεση στην ασφάλεια της συζύγου του Μαυρίκου και ιδιοκτήτριας του πολυτελούς τζιπ.

Το δικηγορικό γραφείο, το οποίο έχει αναλάβει την υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής της οικογενείας του Παναγιώτη Μαυρίκου αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, 21/06 και ώρα 15:00, προκειμένου να τεθούν υπ’ όψιν όλων όλα όσα έχουν αναδειχθεί...


  paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.