Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Γέλασε το παρδαλό κατσίκι με τον «Παραιτηθείτε» που έβγαλε το Mega...

Ο Επιτροπάκης στο Mega
Το ψευτοκίνημα «Παραιτηθείτε» του νεοφιλελεύθερου περιθωρίου και της ακροδεξιάς λουμπεναρίας έχει την απόλυτη στήριξη της διαπλοκής. Είναι πλέον οφθαλμοφανές...
ΤΑ ΝΕΑ κατέστησαν χθες απολύτως δηλωτική τη στήριξή τους. Την στήριξη του προσφέρει και το MEGA ή άλλως το χρεοκοπημένο άντρο των διαπλεκόμενων συμφερόντων. Και έτσι, υπερπροβάλλει το ψευτοκίνημα.

Βγήκε λοιπόν ένας "Παραιτηθείτε" στο Mega και αναφέρθηκε στο νεαρόν (βλέπετε εσείς κάτι τέτοιο στην φωτογραφία;) της ηλικίας του.

Είμαστε νέα παιδιά είπε κι έφερε ως παράδειγμα τον… εαυτό του και τον Χειμωνά του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος κάθε τρεις και λίγο βρίζει χυδαία στα σόσιαλ μίντια.

«Θα πάτε να φέρετε κατσαρόλες;», τον ρώτησε ο Πρετεντέρης και ο Επιτροπάκης απέφυγε να απαντήσει. Και μόνο προς το τέλος της συνέντευξης πέταξε το σύνθημα «δεν μπορεί η μπουρζουαζία της Αριστεράς να κατηγορεί για κίνημα της κατσαρόλας εμάς». "Η μπουρζουαζία της Αριστεράς" είπε ο Επιτροπάκης και γέλασε το παρδαλό κατσίκι. Προφανώς δεν γνωρίζει το... νέο παιδί τι σημαίνει η συγκεκριμένη λέξη, δηλαδή η "μπουρζουαζία". Και που να το μάθει άλλωστε... Αφού, ίσως λόγω ηλικίας, δεν έχει πάει σχολείο.

Κατά τα άλλα ο «Παραιτηθείτε» δεν έδωσε μια σαφή απάντηση, για το αν το λούμπεν ψευτοκίνημα στο οποίο παρέα με άλλους γραφικούς είναι συντονιστής έχει κάποιο σχέδιο. Αν υπάρχει κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού τους (κόμμα κλπ). Η μόνο απάντηση ήταν «είμαστε νέα παιδιά».

Γελάει ο κόσμος...

  periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.