Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Οι λαγοί, οι «γάμοι» και οι καναλάρχες για μια ημέρα...

Ψυχάρης - Κοντομηνάς - Αλαφούζος
Από όλα έχει η λίστα των 11 υποψηφίων που διεκδικούν τηλεοπτική άδεια

Ανεξάρτητα από το αν είναι ή όχι, δείγμα πληρότητας του φακέλου που κατέθεσαν οι υποψήφιοι για να συμμετάσχουν στη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες η ποσότητα των εγγράφων…
Μιας και από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι κυρίως οι εν ενεργεία τηλεοπτικοί σταθμοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό ξεφόρτωσαν κούτες στη ΓΓΕΕ… Έμπειροι παρατηρητές διακρίνουν στη λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα με τους υποψήφιους καναλάρχες, τουλάχιστον μία με δύο περιπτώσεις «λαγών»!

Φυσικά μένει να αποδειχθεί αν οι «κακόβουλοι», πλην έμπειροι παρατηρητές της μιντιακής αγοράς, διακρίνουν σωστά ανάμεσα στο 11μελές πλήθος… Και βέβαια να διαπιστωθεί ποια συμφέροντα εξυπηρετούν και σε τι αποσκοπούν!

Πάντως η κυβέρνηση θα κριθεί από αυτή τη διαδικασία και μάλιστα αυστηρά… Περισσότερο κι από τα σκληρά μέτρα που ψήφισε!

Παράλληλα μένει να διαπιστωθεί ποιοι ανάμεσα στην 11μελή λίστα προτίθενται να συνεργαστούν και με ποιους, προκειμένου να αποκτήσουν τηλεοπτική άδεια, δεδομένου ότι είναι μόλις 4… Ακόμη όμως και 5 να γίνουν στην πορεία… Πολύ σύντομα θα φανεί ποιοι πραγματικά επιθυμούν να εμπλακούν σε ένα ακριβό σπορ όπως είναι η τηλεόραση και ποιοι πουλάνε απλώς μούρη!

Ως εκ τούτου κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας να προκύψουν «γάμοι», είτε από έρωτα είτε από συνοικέσιο! Διότι αποχωρήσεις θα υπάρξουν οπωσδήποτε και ειδικά όταν τα εκατομμύρια αρχίσουν να παίρνουν την ανηφόρα. Άλλωστε εκεί θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος… Ποιοι είναι καναλάρχες για μια ημέρα… Και ποιοι πραγματικοί επενδυτές!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.