Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Οι... αχάριστοι!..

Αντα Ψαρρά

Με την αγωνία τους για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κίνα, τη στεναχώρια τους για την ολιγόωρη εμπλοκή με την Cosco και τη χαρά τους για την...
υποχώρηση σε σημεία της κυβέρνησης και του υπουργού Θοδωρή Δρίτσα που προσπάθησε να κάνει ό,τι περισσότερο μπορούσε για να γίνει καλύτερη η συμφωνία, ασχολήθηκαν όλη τη χθεσινή αλλά και τη σημερινή ημέρα πολλοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι.

Βέβαια, τους συγκίνησε και το γράμμα της εισαγγελέως Ευτ. Κοτζαμάνη κατά την ώρα της εξόδου της από τον Άρειο Πάγο. Ευσυγκίνητοι και ευαίσθητοι είμαστε πάντα εμείς οι δημοσιογράφοι με τα βάσανα των άλλων!

Είναι όμως απορίας άξιο που δεν βρήκαν οι συνάδελφοι έγκυρων ΜΜΕ να πουν έστω δυο λόγια συμπάθειας για τους απλήρωτους δημοσιογράφους των μεγάλων εφημερίδων και καναλιών ή για την άδικη δέσμευση των λογαριασμών πολλών εκατομμυρίων του Σταύρου Ψυχάρη που στο κάτω κάτω είναι και αφεντικό πολλών από αυτούς.

Συμπαρέσυραν, δε, σε αυτή την επίδειξη αδιαφορίας μετάδοσης της είδησης ακόμα και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που απέφυγε τόσο επιδεικτικά να σχολιάσει τη δέσμευση των λογαριασμών ενός εκδότη που στο κάτω κάτω με τη γάτα του τροφοδότησε τόσες επιθέσεις κατά της σημερινής κυβέρνησης, τόσες παραπλανητικές αναφορές και τόσες κίτρινες πληροφορίες που στάθηκαν χρήσιμες στον αντιπολιτευτικό τους οίστρο.

Κι αφού τα έκαναν όλα αυτά οι παραπάνω χαρακτήρισαν κωλοτούμπες τις προσπάθειες του υπουργού Ναυτιλίας, αποφεύγοντας ωστόσο να δώσουν χαρακτηρισμό σε όσους δεν μετέδωσαν καν την είδηση για το MEGA, τους άλλους ομίλους που δεν πληρώνουν εργαζόμενους και την είδηση για τον εκδότη του ΔΟΛ.

Αυτό πώς χαρακτηρίζεται άραγε;..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.