Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Πρεμιέρα για τις θερινές εκπτώσεις...

Πρεμιέρα σήμερα για τις θερινές εκπτώσεις
Αρχίζουν σήμερα οι τακτικές θερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου. Ο Συνήγορος του Καταναλωτή, αφού επισημαίνει ότι οι εκπτώσεις δίνουν την ευκαιρία να...
προμηθευτούμε προϊόντα που ενδεχομένως δεν είναι εύκολο να αποκτήσουμε στην αρχική τους τιμή, δίνει έξι συμβουλές προς τους καταναλωτές προκειμένου να κάνουν προσεκτικές επιλογές και να αποφύγουν πιθανές παγίδες.

Αναλυτικά ο Συνήγορος του Καταναλωτή συστήνει:
1. ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
- Αγοράζουμε έχοντας υπόψη τις οικονομικές μας δυνατότητες και τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό. Kαταρτίζουμε λίστα με τα απαραίτητα είδη.
- Δεν αγοράζουμε υπό πίεση. Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 31.8.2016, οπότε μπορούμε να κάνουμε έρευνα αγοράς και σύγκριση τιμών και ποιότητας, σε συνάρτηση με τις ανάγκες μας.
- Στην περίπτωση της αγοράς με πίστωση (πιστωτική κάρτα, με δόσεις ή με καταναλωτικό δάνειο), ελέγχουμε προσεκτικά τους επιμέρους όρους και λαμβάνουμε υπόψη τις χρεώσεις που συνεπάγεται και, κυρίως, τους τόκους, τον αριθμό των δόσεων κ.λ.π. σε σχέση με το οικογενειακό μας εισόδημα.
- Καμία επιβάρυνση δεν επιτρέπεται λόγω της χρήσης συγκεκριμένου μέσου πληρωμής, όπως είναι η πιστωτική και η χρεωστική κάρτα...

Για να διαβάσετε όλες τις συμβουλές, πατήστε ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.