Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Ιταλία: «Πρόκειται για καταστροφή, σαν να συνετρίβη αεροπλάνο»...

Δυστύχημα των Ιταλών
-"Υπήρξε μετωπική σύγκρουση, κάποια από τα βαγόνια έχουν διαλυθεί εντελώς και οι διασώστες ανασύρουν ανθρώπους από τα συντρίμμια".
Αναμεσα στους επιζώντες κι ενα παιδί.

-Στην Ρώμη εσπευσμένα ο Ρέντσι...

Η ιταλική εφημερίδα "Corriere della Sera" αναφέρει, πως,  υπάρχουν φόβοι ότι τα θύματα από τη σύγκρουση των τρένων θα αυξηθούν, ενώ στο σημείο οι διασώστες έχουν οργανώσει ...
υπαίθριο νοσοκομείο ώστε να περιθάλψουν τους τραυματίες.

Μέσα από τα συντρίμμια οι άνδρες των σωστικών συνεργείων κατάφεραν να ανασύρουν ζωντανό ένα παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο.

«Υπήρξε μετωπική σύγκρουση, κάποια από τα βαγόνια έχουν διαλυθεί εντελώς και οι διασώστες ανασύρουν ανθρώπους από τα συντρίμμια, πολλοί από αυτούς είναι τραυματισμένοι», δήλωσε εκπρόσωπος της ιταλικής αστυνομίας.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι, ενημερώθηκε άμεσα για το δυστύχημα και διέκοψε την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Μουσείο των Επιστημών και Τεχνολογίας στο Μιλάνο, επιστρέφοντας στη Ρώμη για να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις σχετικά με το τραγικό περιστατικό.

«Χρειάζεται να καταλάβουμε τους υπευθύνους και δεν θα σταματήσουμε αν δεν ξεκαθαρίσουμε απόλυτα αυτό που συνέβη», είπε ο Ρέντσι.

«Πρόκειται για καταστροφή, σαν να συνετρίβη αεροπλάνο», ήταν το σχόλιο του δημάρχου του Κοράτο στο Μπάρι, Μάσιμο Ματζίλι, αναρτώντας φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.