Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Νέα σύγχρονα ξενοδοχεία στην Αθήνα...

 
Αλλαγή ιδιοκτησίας σε ιστορικά...

Νέες σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες ανοίγουν το προσεχές διάστημα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ την ίδια στιγμή αλλάζουν ιδιοκτησία ιστορικά ξενοδοχεία της πόλης. 

Στα τέλη Ιουλίου ξεκινάει η...
επίσημη λειτουργία του ξενοδοχείου Athens Tiare Hotel, στην πλατεία Ομονοίας, μιας ξενοδοχειακής μονάδα 4 αστέρων με δυναμικότητα 111 δωματίων που λειτουργεί από την εταιρεία Mage Hotels and Resorts AE. To κτήριο έχει ενοικιασθεί μακροχρόνια από την Ελεήμονα Εταιρεία Αθηνών (Γηροκομείο). 

Στο κέντρο της Αθήνας, επί της Μητροπόλεως, αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα η λειτουργία του Electra Metropolis, νέου ξενοδοχείου 5 αστέρων του ομίλου Electra Hotels & Resorts. Oι εργασίες βρίσκονται στην φάση ολοκλήρωσής τους και το νέο ξενοδοχείο θα είναι δυναμικότητας 216 δωματίων, εκ των οποίων 19 θα είναι σουίτες και 18 οικογενειακά δωμάτια. Το κτήριο είναι ιδιοκτησίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Στους επόμενους μήνες, το αργότερο εντός του πρώτου τριμήνου του 2017, ξεκινάει τη λειτουργία του το ξενοδοχείο...
 συνέχεια
...Wyndham Grand Athens, 5 αστέρων, που αποτελεί το πρώτο βήμα επέκτασης στη χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη, του μεγαλύτερου στον κόσμο, ως προς τον αριθμό δωματίων, ξενοδοχειακού ομίλου Wyndham Hotel Group.

Το Wyndham Grand Athens βρίσκεται στην Πλατεία Καραϊσκάκη, όπου η Zeus International, υπεύθυνη για τη λειτουργία εννέα ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη, ολοκληρώνει τη πλήρη ανακαίνιση του κτηρίου, ιδιοκτησίας Βιοχάλκο, που στέγαζε μέχρι πρόσφατα το ξενοδοχείο Athens Imperial.

Το Wyndham Grand Athens θα είναι δυναμικότητας 273 δωματίων, ενώ μεταξύ άλλων θα διαθέτει 2.500 τ.μ. χώρους για συνέδρια, με τη μεγάλη αίθουσα συνεδρίων να είναι δυναμικότητας 650 ατόμων, καθώς και roof garden 450 τ.μ., με πισίνα και θέα 360° σε όλη την Αθήνα.

Το διεθνές χαρτοφυλάκιο της Wyndham Hotel Group περιλαμβάνει σχεδόν 8.000 ξενοδοχεία και περίπου 679.100 δωμάτια, σε 73 χώρες, με 15 brand names ξενοδοχείων.

Εξάλλου, έως τον Σεπτέμβριο εκτιμάται να ολοκληρωθεί η πώληση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Αστέρα Βουλιαγμένης έναντι 400 εκατ. ευρώ από την Εθνική Τράπεζα ΕΤΕ και το ΤΑΙΠΕΔ στην Αpollo Investments Hold Co, θυγατρική της πλειοδότριας εταιρείας του σχετικού διαγωνισμού, Jermyn Street Real Estate Fund IV.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία πώλησης του Hilton Aθηνών από την Alpha Bank. Ειδικότερα, οι όμιλοι που έχουν ανταποκριθεί στην πρόσκληση ενδιαφέροντος αναμένεται να καταθέσουν τις δεσμευτικές τους προσφορές προκειμένου να προχωρήσει η σχετική διαδικασία. Σημειώνεται ότι η σύμβαση διαχείρισης που έχει υπογράψει η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου με την Hilton, που έληγε στα τέλη του έτους, παρατάθηκε.

To Hilton Αθηνών ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Αθήνα τον Απρίλιο του 1963 και αποτέλεσε το πρώτο παράρτημα διεθνούς ξενοδοχειακής αλυσίδας που άνοιξε ποτέ στην Αθήνα...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.