Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Γιάννης Μαντζουράνης : Αγωγή κατά του σταθμού ALPHA...

Αγωγή καταθέτει ο Μαντζουράνης...

Αγωγή καταθέτει ο Μαντζουράνης
Αγωγή κατά του σταθμού ALPHA ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, με αφορμή τις χθεσινές αναφορές ότι είναι και δικηγόρος του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ, ο ...
νομικός σύμβουλος του κράτους για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών ανέφερε ότι δεν προκύπτει ασυμβίβαστο, καθώς αυτό θα συνέβαινε εάν ήταν δικηγόρος δύο διαφορετικών πελατών, όπως π.χ. ενός υποψηφίου και του Δημοσίου.

«Έχω εκπροσωπήσει τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες, κατά κάποιον τρόπο υπήρξα δικηγόρος σχεδόν όλων των υποψηφίων» είπε και πρόσθεσε: «Όμως, δεν υπήρξα, ούτε είμαι δικηγόρος του κ. Μαρινάκη σε καμία απολύτως υπόθεσή του... Υπήρξα πρώην δικηγόρος του κ. Κοντομηνά ο σταθμός του οποίου έκανε αυτήν την αθλιότητα σε βάρος μου. Δεν είμαι έμμισθος δικηγόρος ούτε υπάλληλος κανενός».

Συνεχίζοντας, ο δικηγόρος είπε: «Όταν κάποιοι καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη χρήση ενός σπάνιου δημόσιου χώρου, πανικοβάλλονται και προσπαθούν να επιτεθούν σε όσους θεωρούν εύκολους στόχους. Για τον λόγο αυτόν θα τα πούμε στις δικαστικές αίθουσες...». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.