Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Νέα επίθεση Πολάκη κατά δικαστών

Νέα επίθεση κατά δικαστικών εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Π. Πολάκης, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook.
Η πλήρης ανάρτηση του Υπουργού:
«ΕΝΑ μηνά σχεδόν έψαχνα και ρωτούσα την ένωση δικαστών και εισαγγελέων(δείτε αναρτήσεις μου παρακάτω).
Φωνή βοώντος..Μου απάντησαν χθες ότι παραβαίνω το σύνταγμα επειδή κατέκρινα τις προσωρινές διαταγές κάποιων δικαστών που εμποδίζουν την κυβέρνηση να διώξει τους εργολάβους των ιδιωτικών συνεργειών απ τα νοσοκομεία, να αμείψει καλυτέρα τους εργαζόμενους και να εξοικονομήσει 80-90 εκατομ ευρώ απ τα νοσοκομεία.
ΑΥΤΑ που ρωτούσα εγώ, δεν άξιζαν αντίδρασης η αν μείνουν χωρίς έλεγχο και ατιμώρητα είναι υπεράσπιση του συντάγματος?????
Και με δεδομένο ότι η μετάφραση της δικογραφίας όπως απέδειξε ο Νίκος Κοτζιάς σήμερα είχε σταλεί στο δικαστήριο από τις 13 ΜΑΐΟΥ
...ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ....όπως αντέδρασαν όταν μίλησα εγώ για παραδικαστικά κυκλώματα (12 Ιουλίου)
Επαναλαμβάνω το ερώτημα;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ που ενώ είχαν τα μεταφρασμένα κείμενα για το σκάνδαλο της ζημενς ΑΠΟ ΤΙΣ 13 Μαΐου δεν τα συμπεριέλαβαν στην δικογραφία ;;;;;
Γιατί τέτοια ΣΙΩΠΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΤΥΧΗ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ;;;
Πολύ επιλεκτική ευαισθησία για ανακοινώσεις βλέπω ...(13 ιουλιου)
Μάλλον τα αηδόνια συνεχίζουν να κελαηδούν εκεί στο ΚΕΕΛΠΝΟ, τώρα που άλλαξαν τα πράγματα .
ΕΡΩΤΗΣΗ :ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η KONTRA NEWS Η ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ SIEMENS;;;;;;;;;(17 ιουλιου)
Δεύτερη φορά ρωτάω .ΕΝΑΣ εισαγγελέας να διερευνήσει τα καταγγελλόμενα ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;
Την τρίτη φορά δε θα ρωτήσω ........(18 ιουλιου)»
Δικαστές και οι αστυνομικοί είχαν περάσει στην αντεπίθεση μετά τις βολές που εξαπέλυσε εναντίον τους ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με αφορμή τις συλλήψεις στελεχών του Νοσοκομείου Τρικάλων.
kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.