Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Θεέ μου, πώς το έγραψε αυτό ο Βαγγέλης Βενιζέλος;


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ένα βαθυστόχαστο post ανέβασε ο Βαγγέλης Βενιζέλος στη σελίδα του στο facebook, ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ που κατακρήμνισε το κόμμα στα εκλογικά τάρταρα (λόγω και της παρουσίας του): 13,18% το Μάιο του 2012 (από 43,94% το 2009) και 4,68% τον Ιανουάριο του 2015.
Ο μεγάλος αυτός ηγέτης λοιπόν του 4,68 % (αν δεν έφευγε θα έπεφτε κι άλλο το ποσοστό) ανέβασε βαρυσήμαντο post, στην κατακλείδα του οποίου συμπεραίνει πως ένας «συνδυασμός κινήσεων» του Τσίπρα οδηγεί στο «σενάριο της επίσπευσης των εκλογών», το οποίο «δουλεύεται από την κυβέρνηση έντονα».
Και αμέσως μετά, σημειώνει πως υπάρχει πάντα κι ένα άλλο... σενάριο, επίσημο, «που αποβλέπει στην διασφάλιση πολιτικού χρόνου εν αναμονή της βελτίωσης των οικονομικών δεδομένων». 
Σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή Βενιζέλο, ή θα είναι πρόωρες οι εκλογές ή θα γίνουν πιο μετά! Θεέ μου, πώς το έγραψε αυτό; Τεράστια δήλωση... 
Ακόμα και οι αστρολογικές προβλέψεις στα περιοδικά είναι πιο συγκεκριμένες από τις αναλύσεις του, έστω κι αν πέφτουν στο τέλος έξω. Σου λένε πως η εβδομάδα που ακολουθεί θα είναι ερωτικά, έντονη, για το άτομό σου και το τέλος μένεις να βλέπεις, μόνος, τηλεόραση στο σπίτι. 
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.