Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Πώς το Πρώτο Θέμα φέρνει μία είδηση στα μέτρα του


Κοιτάξτε πως παρουσιάζεται μία είδηση από το Πρώτο Θέμα, μία είδηση καθ' όλα πραγματική, για να καταλάβετε κι εσείς πως μπορεί να γίνει σπέκουλα. Πολιτική κατά βάση και όχι μόνο.
Πηχυαίος ο τίτλος στο site της εφημερίδας: «Κρουαζιέρα: Αποχώρηση εταιρειών κολοσσών από την Ελλάδα». Αλήθεια; Αλήθεια, αλήθεια όντως. Το επιβεβαιώνει και στον υπέρτιτλο: «Έντονη η ανησυχία για τις επόμενες χρονιές - 158 ακυρώσεις για το 2017 - 330.000 λιγότεροι επιβάτες».
Αλήθεια, ξαναρωτάμε; Αλήθεια, αλήθεια όντως, επαναλαμβάνω. Αλλά η... μισή. Γιατί μόλις διαβάζεις το ρεπορτάζ μαθαίνεις πως το θέμα δεν αφορά την Ελλάδα αποκλειστικά αλλά ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο
«Υπάρχει έντονη ανησυχία για τις επόμενες χρονιές αφού μεγάλες εταιρείες του κλάδου αποχωρούν από την Ανατολική Μεσόγειο», γράφει. Ο λόγος; Όλα αυτά που γίνονται στην περιοχή, ξέρετε, από πολέμους μέχρι πραξικοπήματα και τρομοκρατικές επιθέσεις.
Ψέμματα δεν γράφει το Πρώτο Θέμα, όχι, αλλά φέρνει την είδηση στα μέτρα του. Είναι η δημοσιογραφία που λατρεύουμε. Να μαθαίνουμε κιόλας. 
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.