Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Ιστιοπλοΐα: Κοκκαλάνης για μετάλλιο, τρίτοι Μαντής - Καγιαλής


tvxs.gr 22:44 | 11 Αυγ. 2016
Τελευταία ανανέωση 23:30 | 11 Αυγ. 2016
Ζωντανές διατήρησε τις ελπίδες του για μετάλλιο ο Βύρων Κοκκαλάνης που βρίσκεται στην 4η θέση της γενικής κατάταξης στα RS:X ιστιοπλοΐας ανδρών.

Ο Έλληνας πρωταθλητής σήμερα τερμάτισε 5ος στην 7η ιστιοδρομία των RS:X ανδρών και 7ος στην 8η ιστιοδρομία.
Στη γενική κατάταξη προηγείται ο Ολλανδός Ντόριαν Φαν Ρισελμπέργκε, με δεύτερο τον Βρετανό Νικ Ντέμπσεϊ και τρίτο τον Πολωνό Πιοτρ Μίσκα.
Ο Κύπριος Ανδρέας Καριόλου τερμάτισε 25ος στην 8η ιστιοδρομία και στη συνολική κατάταξη έχει πέσει στην 15η θέση.
470: Στην 3η θέση οι Μαντής και Καγιαλής 
Η πρώτη μέρα στα 470 ανδρών έφερε το ελληνικό πλήρωμα στην 4η θέση της γενικής κατάταξης και την 2η ημέρα ξεκίνησαν τις κούρσες τους με πρωτιά και στη συνέχεια ανέβηκαν στην τριάδα των μεταλλίων. 
Οι Παναγιώτης Μαντής και Παύλος Καγιαλής πήραν την 1η θέση στην 3η ιστιοδρομία, την 5η θέση στην 4η κι έτσι ανέβηκαν στην 3η θέση της γενικής κατάταξης, πίσω από τους Κροάτες Ίγκορ Μάρενιτς, Σίμε Φαντέλα και τους Αυστραλούς Γουίλ Ράιαν, Μάθιου Μπέλτσερ.
Finn: Έπεσε στην 7η θέση ο Μιτάκης 
Την 13η θέση στην 5η ιστιοδρομία σκαφών τύπου Finn πήρε ο Γιάννης Μιτάκης κι έτσι από την 4η θέση της γενικής κατάταξης έπεσε στην 7η. Στην κορυφή της γενικής παρέμεινε ο Βρετανός Τζιλ Σκοτ, με δεύτερο το Σλοβένο Βασίλι Ζμπόγκαρ και τρίτο τον Βραζιλιάνο Χόρχε Ζαρίφ. 
RS:X: Η Σκαρλάτου έπεσε στην 18η θέση  
Δεν είναι η καλή μέρα αυτή για την Αγγελική Σκαρλάτου, καθώς δεν κατάφερε να τερματίσει στην 7η ιστιοδρομία των RS:X γυναικών και στην 8η πήρε την 20η θέση. Έτσι, η Ελληνίδα ιστιοπλόος έχει πέσει στην 18η θέση της γενικής κατάταξης, όπου προηγείται η Ταρταλίνι, με δεύτερη την Γαλλίδα Σαρλίν Πικόν και τρίτη η Ρωσίδα Στεφανία Ελφούτινα.
Στην 19η θέση οι Μπεκατώρου και Πατενιώτης
Επιτέλους έκαναν την πρώτη γερή κούρσα στα Nacra 17 οι Σοφία Μπεκατώρου και Μιχάλης Πατενιώτης. 
Στην 1η ιστιοδρομία δεν τερμάτισαν και στην 2η, που πήραν την 3η θέση, μηδενίστηκαν μετά από ένσταση, ενώ στην 3η βρέθηκαν στην 16η θέση και τώρα, στην 4η κούρσα τερμάτισαν στην 4η θέση.
Έτσι, το ελληνικό δίδυμο βρίσκεται στην 19η θέση της γενικής κατάταξης, όπου προηγούνται οι Βρετανοί Μπεν Σάξτον και Νίκολα Γκρόουβς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.