Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Κοντονής: Δεν αρχίζει το πρωτάθλημα

Παρά την υποχώρηση της ΕΠΟ, με την επαναφορά της προηγούμενη σύνθεσης της επιτροπής δεοντολογίας, ο Σταύρος Κοντονής δεν είναι διατεθειμένος να άρει την απόφασή του για την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος.
«Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και την συνταγματική τάξη. Με δολιχροδρομίες και εκ νέου παρανομίες όχι δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκτασή της», αναφέρει η θέση του υφυπουργείο Αθλητισμού, βάζοντας φρένο στα σενάρια «σέντρας» στο πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων.
Νωρίτερα, η ΕΠΟ κατά τη διάρκεια του σημερινού ΔΣ εκπλήρωσε τουλάχιστον το ένα μέρος της συμφωνίας με τη FIFA, αποφασίζοντας να επαναφέρει την προηγούμενη σύνθεση της επιτροπής δεοντολογίας.
Κατά τη διάρκεια του ΔΣ παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους ο Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος) και ο Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), ωστόσο ο πρόεδρος, Γιώργος Γκιρτζίκης, ερωτηθείς αν σκοπεύει και αυτός να παραιτηθεί, απάντησε: «Θα παραιτηθώ αφού εξαντλήσω κάθε ένδικό μέσο».
Το πρωί της Τρίτης, με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ είχε ενημερώσει πως η προγραμματισμένη συνάντηση των εκπροσώπων των ΠΑΕ της Super League με την αντιπροσωπεία της FIFA με θέμα συζήτησης τη διαιτησία, ματαιώθηκε, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των εκπροσώπων των ομάδων.
kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.