Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Έβαλαν "λουκέτο" σε γνωστό beach bar της Μυκόνου


Έβαλαν "λουκέτο" σε γνωστό beach bar της Μυκόνου
16:56 | 03 Σεπ 2016 
Κλειστό για σχεδόν τρεις εβδομάδες θα παραμείνει γνωστό beach bar της Μυκόνου εξαιτίας... ατασθαλιών, που διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου την ημέρα που έδωσε συναυλία στο συγκεκριμένο μέρος ο Σάκης Ρουβάς. Συγκεκριμένα, "λουκέτο" 20 ημερών μπαίνει στο Rakkan, καθώς σε έφοδο κλιμακίου της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, στις 27  Ιουλίου, την ημέρα που εμφανίστηκε στο beach bar ο Σάκης Ρουβάς, εντοπίστηκαν ατασθαλίες αρκετών χιλιάδων ευρώ.
Ειδικότερα, η ΓΓΔΕ ανέφερε πως η εταιρεία δεν είχε προχωρήσει στην έκδοση 12 αποδείξεων όπου η διασταύρωση με τα "τραπέζια" έδειξε ότι  μικρότερη αντιστοιχούσε σε 500 ευρώ και η υψηλότερη έφτανε τα 12.000.
Έτσι, το πρωί, κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), της ΔΟΥ, και της αστυνομίας μετέβησαν στο μαγαζί και το σφράγισαν.
Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, είχε βεβαιώσει τις παραβάσεις και είχε ειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για το επικείμενο λουκέτο, τρεις μέρες πριν την επιβολή της ποινής όπως εκ του νόμου ορίζεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόμενοι στο κατάστημα επιχείρησαν να σταματήσουν τους ελεγκτές και τους απειλούσαν με μηνύσεις. Οι τελευταίοι, όμως απάντησαν στις απειλές με περιπολικό που θα είναι μόνιμα έξω από το μαγαζί για 20 μέρες.


Πηγή: reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.