Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Όλα ανοιχτά για αποχωρήσεις, συνεργασίες, μεταπωλήσεις...


Κοντομηνάς - Βαρδινογιάννης
Καθοριστικός ο ρόλος Βαρδινογιάννη και Κοντομηνά – Αργεί η τελική διαμόρφωση του νέου τηλεοπτικού τοπίου...

Η επιτυχής ολοκλήρωση της δημοπρασίας και η ανάδειξη των τεσσάρων… Δεν συνιστά το τελικό σκηνικό. Η τελική μορφή του νέου τηλεοπτικού τοπίου ...
δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη… Είμαστε στην πολύ αρχή, δεδομένου ότι αναμένονται αρκετές μεταβολές, συνεργασίες και εκπλήξεις, μέχρι την οριστική διαμόρφωση του τοπίου.

Ενώ εκκρεμούν αποφάσεις της Δικαιοσύνης που – επίσης, δεν αποκλείεται να αλλάξουν κάποια δεδομένα.

Ωστόσο τα τεράστια ποσά που χτυπήθηκαν οι άδειες συνειδητοποιούν τώρα οι επιχειρηματίες – παλιοί και νέοι, ότι δεν είναι εφικτό να αποσβεστούν στις συνθήκες που βρίσκεται η ελληνική αγορά.

Για αυτό και όλοι συζητούν όλα… Τα πάντα είναι επάνω στο τραπέζι και ανοιχτά… Από σκέψεις για αποχωρήσεις έως συνεργασίες και μεταπωλήσεις.

Φυσικά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Και ειδικά για τους νέους επιχειρηματίες που εισέρχονται στο χώρο, Βαγγέλη Μαρινάκη και Βλαδίμηρο Καλογρίτσα που δεν διαθέτουν τηλεοπτικές εγκαταστάσεις.

Ωστόσο οι όποιες συζητήσεις ήταν σε εξέλιξη πριν τη δημοπρασία για πιθανές συνεργασίες και κυρίως για το ποιες εγκαταστάσεις θα φιλοξενήσουν τους δυο νέους παίκτες έχουν «παγώσει».

Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού που αφήνει απ’ έξω, STAR και ALPHA, δημιουργεί νέα δεδομένα που επηρεάζουν καθοριστικά τη διαμόρφωση του τοπίου για την επόμενη ημέρα.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.