Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Από πότε η περούκα είναι δημοσιογραφικός εξοπλισμός για ανταποκριτές;...

Δημάδης - Σουλτογιάννης
Να απαντήσουν STAR και ALPHA αν οι δύο λειτουργούσαν με δικές τους εντολές…  
Δεν έχουμε προλάβει να χωνέψουμε τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα… 
Και ήρθαν οι περούκες των δύο δημοσιογράφων – ανταποκριτών του ALPHA και του STAR στις ΗΠΑ! 
Για να ...εμπεδώσουμε την κωμωδία που εξελίσσεται στα ΜΜΕ τα τελευταία 30 χρόνια! Μια κωμωδία όχι και τόσο αθώα, αφού την «ανεβάζουν» συγκεκριμένα συμφέροντα κάθε φορά!

Πριν όμως αναρωτηθούμε από πότε οι περούκες ειναι δημοσιογραφικός εξοπλισμός των ανταποκριτών σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη που καλύπτουν – κατά κύριο λόγο, πολιτικές δραστηριότητες… Και δεν αναζητούν για εκπομπές όπως αυτές που έκανε παλιά ο Ευαγγελάτος, κατσαρίδες σε κουζίνες και χαλασμένα στρώματα… Δεν έχουν απαντηθεί ούτε οι καταγγελίες για ψευδείς δηλώσεις, πλαστογραφίες και άλλα σχετικά μικρό-αδικήματα που φέρεται να διέπραξαν οι δυο ανταποκριτές, δύο καναλιών που δεν κατάφεραν να πάρουν τηλεοπτική άδεια!

Οσο κι αν οι ίδιοι και τα κανάλια τους προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός, με χαριτωμένες εξηγήσεις στα σόσιαλ μίντια του τύπου η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση… Προκαλεί απορία γιατί χρειάζονται οι περούκες και Σέρλοκχολμικες παρακολουθήσεις για να κάνει κάποιος ανταποκριτής τη δουλειά του… Εκτός κι αν η δουλειά του ήταν κάτι αλλο που δεν γνωρίζουμε… Και τότε έχει δίκιο ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς που αφήνει υπόνοιες – με δήλωση του, για το ρόλο που είχαν αναλάβει, αλλά δεν κατάφεραν να φέρουν εις πέρας επιτυχώς!

Είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά… Όπως είναι προφανές ότι για να φορέσεις περούκα και να μεταμφιεστείς… Απο κάποιον κρύβεσαι… Το ερώτημα είναι λοιπόν η δημοσιογραφία που εμπλέκεται σε όλο αυτό… Τι εντολές είχες… Από ποιον… Και με ποιο σκοπό!

Για αυτό εκτός από τις αστείες εξηγήσεις των δύο ανταποκριτών… Εξηγήσεις οφείλουν τα κανάλια τους που γελοιοποιούνται με αυτές τις συμπεριφορές των συνεργατών τους… Και επειδή οι καιροί είναι πονηροί… Και επειδή πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται… Και επειδή οι συγκεκριμένοι σταθμοί δεν πήραν τηλεοπτικές άδειες… Οφείλουν με ανακοινώσεις τους να διαχωρίσουν τη θέση τους και να ξεκαθαρίσουν αν οι συνεργάτες τους λειτουργούσαν με εντολή τους ή όχι...
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.