Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Φωτογραφίες από τή γιορτή τού Τρύγου στό Μύλο τού Μπόνη καί Ευχαριστήριο τών Φίλων τού Λαογραφικού Μουσείου

Την Κυριακή 11/9/2016 με πρωτοβουλία των Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου αναβίωσε η γιορτή του τρύγου στο "Αγροτομουσείο Μύλος του Μπόνη"! Μικροί και μεγάλοι ξεναγήθηκαν στο μύλο, πάτησαν σταφύλια, χόρεψαν και γιόρτασαν με κρασί και νόστιμους μεζέδες! 

      
Οι Φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου ευχαριστούν θερμά το Ξενοδοχείο "Αφροδίτη" και τον κ. Κυριάκο Καλαμαρά, καθώς και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Mykonian  Collection και τον κ. Μάρκο Δακτυλίδη για την προσφορά του πλούσιου μπουφέ, την κ. Κέλλυ Δοβέλου και το γιό της για το κουκλοθέατρο, καθώς και την παιδική χορευτική ομάδα "Ανεμόμυλοι" που χόρεψαν  νησιώτικους χορούς με τους ήχους των μουσικών Βασίλη Γρυπάρη και Μάριου Ζουγανέλη και στόλισαν τον εορτασμό τους
Ευχαριστούν επίσης τον κ. Μαθιό Αποστόλου για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό του χώρου, τις κυρίες Ματίνα Κοντού και Δήμητρα Νάζου για την ξενάγηση, τα μέλη του ΔΣ των Φίλων, όλους τους χορηγούς που στήριξαν αυτή την εκδήλωση, καθώς και όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους.



(ακολουθούν φωτογραφίες από τή γιορτή τού Τρύγου στό Μύλο τού Μπόνη)





Οι χορηγοί 
ΑΒ Food Market
flora SUPER MARKETS
ΔΗΛΟΣ ΜΑΡΚΕΤ
cava Brouzos
Καφενείο Μαδούπας
Κάβα Πλουμιστού
DELIA TRAVEL
SEA & SKY TRAVEL AGENCY
aφrodite MYKONOS BEACH HOTEL
Mykonian Collection Hotels | Resorts | Villas




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.