Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Επίδειξη δύναμης από τη διαπλοκή...

  ...με θύμα τον Καλογρίτσα...
ΜΜΕ
Η οικονομική ολιγαρχία που ισοπέδωσε τη χώρα συνεχίζει να κυβερνάει…
Το φαινόμενο είναι παγκόσμιο και όχι μόνο ελληνικό, δηλαδή η υπεροχή της οικονομικής εξουσίας επί της πολιτικής… Αυτό κατά πολλούς είναι και μία από τις βασικές αιτίες των δεινών στις σύγχρονες δημοκρατίες.

Στην...
Ελλάδα μετά από 7 χρόνια κρίσης και τριών μνημονίων που έχουν ισοπεδώσει τα πάντα σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο… συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο μηδέν! Αφού ένα πρώτο συμπέρασμα από τον αποκλεισμό της εταιρίας Καλογρίτσα είναι ότι σε αυτή τη χώρα δεν πρόκειται να γίνει τίποτα αν δεν έχει τη συγκατάθεση της εγχώριας οικονομικής ολιγαρχίας.

Ο Καλογρίτσας δεν είναι άγιος, όπως και κανένας άλλωστε από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες… Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία ότι τον «καθάρισε» για πλάκα η διαπλοκή που εξακολουθεί να ζει και να βασιλεύει… ανεξάρτητα από τις προθέσεις της κυβέρνησης.

Ο αποκλεισμός Καλογρίτσα είναι μια νίκη της διαπλοκής που τον στοχοποίησε και τον εξόντωσε με συνοπτικές διαδικασίες! Άλλωστε οποιοσδήποτε να έμπαινε στο στόχαστρό της θα είχε την ίδια τύχη.
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.