Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Το Conde Nast Traveller ψήφισε: Η Ελλάδα η πιο όμορφη χώρα του κόσμου

Travel Awards


tvxs.gr 20:01 | 01 Σεπ. 2016
Οι αναγνώστες του Conde Nast Traveller, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο, ψήφισαν: Η Ελλάδα είναι η πιο όμορφη χώρα στον κόσμο!

Η Ελλάδα κατέκτησε και τη δεύτερη θέση στην ψηφοφορία για τα ομορφότερα νησιά στον κόσμο, πίσω από τις Μαλδίβες.
Στην ψηφοφορία για τις 20 ομορφότερες χώρες του κόσμου, δεύτερη αναδείχθηκε η Ιταλία, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται οι ΗΠΑ. Η Νότια Αφρική είναι στην τέταρτη θέση και ακολουθούν: η Γαλλία, η Ισπανία, η Ινδία, η Αυστραλία, η Ταϊλάνδη, το Μεξικό, η Νέα Ζηλανδία, η Πορτογαλία, ο Καναδάς, η Αργεντινή, η Σρι Λάνκα, το Μαρόκο, η Ινδονησία, η Ιρλανδία, η Ιαπωνία και το Βιετνάμ.
Στην ψηφοφορία για τα 20 ομορφότερες νησιωτικές περιοχές, η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, πίσω από τις Μαλδίβες. Οι Βαλεαρίδες νήσοι είναι στην τρίτη θέση, τέταρτη είναι η Σικελία, στην πέμπτη θέση οι Σεϋχέλλες, στην έκτη η Αγία Λουκία, στην έβδομη το Μπαλί, στην όγδοη το Κο Σαμούι, στην ένατη η Μάλτα και στη δέκατη το νησί του Αγίου Βαρθολομαίου. Την εικοσάδα συμπληρώνουν η Τζαμάικα, η Σαρδινία, η Χαβάη, ο Μαυρίκιος, η Κούβα, η Τασμανία, το Κάπρι, η Αντιγκούα, τα Μπαρμπέιντος και η Ανγκουίλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.