Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Tό ΠΑΣΟΚ έχει σκεφτεί νά αυτοκριτικαριστεί; Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει χώρο καί κάνει παιγνίδι...

Επιτέλους λίγη αυτοκριτική από τη Ν.Δ: Κακώς δεν είχαμε ρυθμίσει το καθεστώς των αδειών... 

Στο αποτέλεσμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προχώρησε και σε αυτοκριτική αναφερόμενος στο γεγονός ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης άφησε αρρύθμιστο το τοπίο των τηλεοπτικών αδειών επί δεκαετίες.

«Ναι έχουμε ευθύνη που έμεινε αρρύθμιστο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης. Και πρόσθεσε: «Βέβαια το επιχείρημα ότι είναι παράνομοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν είναι απολύτως αληθές. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν προσωρινή άδεια και λειτουργούσαν κατά τον νόμο. Δεν ήταν πειρατές. Το κράτος τους αναγνώριζε, πλήρωναν ασφαλιστικές εισφορές για τους εργαζομένους, φόρους για τις επιχειρήσεις, τηλεοπτικό φόρο επί τις διαφημίσεις, ΦΠΑ και όλα τα υπόλοιπα. Όμως πράγματι δεν είχε ρυθμιστεί μέχρι το τέλος το οριστικό καθεστώς των αδειών. Πολύ κακώς. Προσέξτε όμως, ένα προγενέστερο λάθος δεν διορθώνεται με ένα χειρότερο».
Πηγή: Real.gr
                                                                        ***
Αν η Νέα Δημοκρατία, όπως και το ΠΑΣΟΚ, από την αρχή είχε αφιερώσει λίγο περισσότερη ενέργεια στο να κάνει την αυτοκριτική της για τις δεκαετίες του χάους στο τηλεοπτικό πεδίο, ίσως να ήταν πιο δύσκολο για τον ΣΥΡΙΖΑ να προωθήσει τον εκτρωματικό νόμο Παππά.

Όμως, όπως και στα περισσότερα θέματα της επικαιρότητας, επέλεξαν για καιρό να υποστηρίζουν τη γελοία γραμμή του «με εμάς τα πάντα ήταν καλύτερα» κι έτσι ο κόσμος τσίμπησε και πάλι στη στρατηγική Τσίπρα περί του «εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους».

Ο δρόμος της ταπεινότητας είναι πάντοτε προτιμότερος από εκείνον του υψωμένου δαχτύλου. 

                                                                                                                                         5/9/'16
parapolitiki.com 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ο υπέρτιτλος γράφτηκε από τή "Νέα Μύκονο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.