Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Η αντι-ΣΥΡΙΖΑ λύσσα νοθεύει το πολιτικό μήνυμα Μητσοτάκη


Δεν ξέρω αν το θυμάται πια και ο ίδιος αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκλέχθηκε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας με μια μετριοπαθή ατζέντα που επέτρεψε σε δεκάδες χιλιάδες Έλληνες εκτός γαλάζιου μηχανισμού να τον ψηφίσουν.
Οι πρόσφατες ακραίες αποστροφές του «σεσημασμένου» Άδωνι Γεωργιάδη και της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου δυστυχώς δείχνουν ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει καταφέρει να χαλιναγωγήσει τις ακραίες πτέρυγες του κόμματος του, την ώρα που και ο ίδιος μοιάζει πολύ συχνά να παρασύρεται από μια αποκρουστική αντι-ΣΥΡΙΖΑ μανία.

Για ακόμα μια φορά, επαναλαμβάνω ότι στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη οι Έλληνες δεν είδαν ποτέ τον Μεσσία που θα τους λυτρώσει από τον...κομμουνιστικό κίνδυνο αλλά ένα σύγχρονο και μετριοπαθή πολιτικό που θα «ηρεμήσει» τη χώρα. Είναι αρκετά απογοητευτικό το ότι προς το παρόν αποτυγχάνει ακόμα και να «ηρεμήσει» το κόμμα του.

Αν τον ΣΥΡΙΖΑ διαδεχθεί μια αλαζονική Δεξιά, που θα θεωρεί ότι δικαιώθηκε για τα πάντα, τότε η χώρα θα συνεχίσει να κυνηγάει την ουρά της, με την υπόλοιπη Ευρώπη απλώς να παρακολουθεί αμέτοχη την κατάντια μας. 

 26.10.16
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.