Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ - ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Υ ΜΥΚΟΝΟΥ

Σε μια σεμνή αλλά σπουδαία τελετή πραγματοποιήθηκαν χθές 24/10 τα εγκαίνια της πτητικής βάσης του ΕΚΑΒ στη Σύρο,παρουσία των υπουργών Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη και πολλών ακόμα διακεκριμένων προσκεκλημένων.

Υψίστης σημασίας έργο  για τα νησιά καθώς αποτελούσε προσδοκία πολλών ετών και με ευεργετικά σπουδαίες επιπτώσεις για την υγεία των κατοίκων των Κυκλάδων, καθώς μειώνεται σημαντικά ο πτητικός χρόνος των αεροδιακομιδών.

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ κ.ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ΜΑΙΕΥΤΗ ΤΟΥ Κ.Υ. ΜΥΚΟΝΟΥ
Του δικού μας Φώτη!

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Κ. Καρακατσιανόπουλος  βράβευσε δύο λειτουργούς για την προσφορά τους στην δημόσια υγεία των  κατοίκων  και επισκεπτών  των νησιών  του Αιγαίου. Τον ιατρό κ. Αποστολόπουλο από το Κ.Υ. Μήλου  και   τον μαιευτή κ. Δημητρίου Φώτη από το Κ.Υ. Μυκόνου.
Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ συγκεκριμένα αναφέρθηκε  για τον κ. Δημητρίου «Ο κ. Δημητρίου αναγνωρίζεται και βραβεύεται για την πληρότητα ανταπόκρισης στα καθήκοντα του ιατρικού λειτουργήματος του. Η συνεργασιμότητα, η συναδελφικότητα, η εργατικότητα και η προσφορά διαρκούς διαθεσιμότητας του, τόσο στο έδαφος, όσο και στον αέρα κατά τη διάρκεια της αεροδιακομιδής έχουν δημιουργήσει ένα πλαίσιο αξιοπιστίας, υπευθυνότητας και αίσθημα σιγουριάς για την απαιτούμενη παροχή φροντίδας υγείας στις γυναίκες που είναι σε κατάσταση κυοφορίας».
Ο δικός μας λοιπόν ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΤΜΉΜΑ. ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
1985. - 1995 ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΤΑΞΑ
1988 -  1995 ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ. Καθηγητής Εφαρμογών στο τμήμα Μαιευτικής του
ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΚΛΙΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΕΝΑ
Το  1995 εγκατέλειψε την ακαδημαϊκή καριέρα και ήρθε στο Κ.Υ. Μυκόνου όπου και υπηρετεί  έως και σήμερα, με 167 τοκετούς στο ενεργητικό του, με πρόωρες και δίδυμες κυήσεις, ισχιακές προβολές, τοκετούς μετά από καισαρικές τομές και άλλα πολλά! Αυτός είναι ο δικός μας Φώτης στην στεριά στον αέρα στην θάλασσα, πάντα πρόθυμος, διαθέσιμος, εργατικός, σεμνός και αλληλέγγυος και έτοιμος.
Για όλους εμάς τους τυχερούς που τον γνωρίζουμε πάρα πολλά χρόνια, δεν μας εξέπληξε το γεγονός της βράβευσής του. Ο Φώτης ένας πολύ σεμνός άνθρωπος  κέρδισε ακόμα μια φορά τον σεβασμό και την αναγνώριση σε όλο το Αιγαίο επίσημα. Η χθεσινή του  βράβευση   αποτελεί  ιερή  παρακαταθήκη και ηθικό κίνητρο για ατομική και συλλογική αφοσίωση στο έργο της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Ευχόμαστε ολόψυχα ο Θεός να δίνει χρόνια πολλά προσφοράς και αγάπης στον Φώτη.

ΔΕ ΚΥ ΜΥΚΟΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.