Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Ο απρόσμενος «σύμβουλος»...

Σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα η Ντόρα Μπακογιάννη;...



Έναν απρόσμενο «σύμβουλο» σε ζητήματα πολιτικής στρατηγικής βρήκε ο Αλέξης Τσίπρας και δεν είναι άλλος από την…
Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία σήμερα Δευτέρα ένιωσε την ανάγκη να «συνδράμει» την κυβέρνηση με τις «πολύτιμες» συμβουλές της, οι οποίες την οδηγούν από επιτυχία σε επιτυχία στην πολιτική της σταδιοδρομία.

«Nομίζω ότι ο ανασχηματισμός θα προκαλέσει πάρα πολύ μεγάλα προβλήματα στην κυβέρνηση», σημείωσε ο Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο Star, η οποία φαίνεται πως θέλει το «καλό» της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

«Διότι πρώτον έχει τεράστιο πρόβλημα πάγκου», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη. «Ορθό» επιχείρημα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έχει τις «χρυσές εφεδρείες» όπως η ΝΔ. Δεν διαθέτει δέκα Παπασταύρου, έναν Νίκο Γεωργιάδη, έναν Χρήστο Σκλαβούνο κ.ά. Τον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, Θεολόγο Καλαϊτζή, δεν τον συνυπολογίζουμε καθώς καταδικάστηκε σε δις ισόβια.

«Δεύτερον, πλέον είναι ορατή (;) η στιγμή της αποχώρησης και δυστυχώς, έτσι γίνεται στα κόμματα, όταν πλησιάζει (;) η στιγμή της αποχώρησης πλησιάζουν και μεγεθύνονται οι αντιδράσεις που υπάρχουν», ήταν το άλλο – ακόμα πιο «ατράνταχτο» – επιχείρημα της Ντόρας, καθώς όντως ο χρόνος στερεύει. Απομένουν μόλις 3/4 θητείας στην κυβέρνηση...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.