Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Νέα Δημοκρατία: «Κυβέρνηση ανακύκλωσης αναξιόπιστων πολιτικών» ο ανασχηματισμός

Σε εξίσου υψηλούς τόνους ήρθε η απάντηση του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου σχετικά με την ομιλία του πρωθυπουργού στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου.
«Επιβεβαιώθηκε σήμερα. Με αυτήν την Κυβέρνηση τίποτα δεν άλλαξε. Τίποτα δεν θα αλλάξει. Η Κυβέρνηση της ανακύκλωσης των ίδιων αναξιόπιστων πολιτικών δεν μπορεί να κάνει κανένα νέο ξεκίνημα», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως «δημιουργεί Υπουργεία για τους κολλητούς φίλους του».
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γ. Κουμουτσάκου:

«Επιβεβαιώθηκε σήμερα. Με αυτήν την Κυβέρνηση τίποτα δεν άλλαξε. Τίποτα δεν θα αλλάξει. Η Κυβέρνηση της ανακύκλωσης των ίδιων αναξιόπιστων πολιτικών δεν μπορεί να κάνει κανένα νέο ξεκίνημα.
Για τους ανέργους και τους συνταξιούχους δεν υπάρχει διαφορά εάν τους κοροϊδεύει ο κ. Κατρούγκαλος ή η τέως διευθύντρια του γραφείου του, που τώρα έγινε Υπουργός. Ο κ. Τσίπρας είναι αμετάκλητα αποκομμένος από την κοινωνία και τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.
Και όμως, αμετανόητος, επιμένει  στις πολιτικές του, που έχουν οδηγήσει σε φτωχοποίηση και απόγνωση την κοινωνία. Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιβιώσει πολιτικά.
Δημιουργεί Υπουργεία για τους κολλητούς φίλους του. Χρήζει Υπουργούς ανθρώπους που έχουν υποστηρίξει την ύπαρξη παράλληλου νομίσματος. Διατηρεί αμετανόητους κρατιστές, που δήθεν θα υπέβαλλαν την παραίτησή τους λόγω των αποκρατικοποιήσεων.
Όλοι μαζί δεν μπορούν να δώσουν την παραμικρή λύση στα σοβαρά προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν».
από kathimerini.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.