Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Καθοδηγώντας τον Κυριάκο...

Πρωτοσέλιδο
Από το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα»
01.11.2016
Η άμεση υποστήριξη του ΔΟΛ στον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει περάσει πλέον σε άλλη πίστα. 
Μέχρι τώρα και σε ότι αφορούσε τον πατέρα Μητσοτάκη, αλλά και σε ότι αφορούσε τη Ντόρα Μπακογιάννη υπήρχε κατά καιρούς μια εμφανής, αλλά πάντως σχετικά χαλαρή σχέση υποστήριξης.
Σήμερα πλέον ο ΔΟΛ έχει περάσει στο στάδιο της άμεσης καθοδήγησης του αρχηγού της Ν.Δ. με αμφίβολα για τον ίδιο και το κόμμα του πολιτικά αποτελέσματα.
Στο σημερινό κύριο και ανυπόγραφο «ρεπορτάζ» των Νέων που συνοδεύει το μοναδικό πρωτοσέλιδο με τη συνάντηση Παυλόπουλου - Μητσοτάκη πέραν του ότι δεν αναφέρεται απολύτως τίποτα για το περιεχόμενο της συνομιλίας, διαπιστώνεται η «ψυχρότητα» που χαρακτηρίζει τη σχέση τους εδώ και καιρό και διατυπώνεται η βεβαιότητα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τα κατάλληλα μηνύματα στον ΠτΔ και του «ολισθηρού» δρόμου που έχει πάρει υποστηρίζοντας την κυβέρνηση. 
Μάλιστα, ο συντάκτης του «ρεπορτάζ» έκανε κι ένα βήμα παρακάτω για λογαριασμό του αρχηγού της Ν.Δ. διερμηνεύοντας τη σκέψη Μητσοτάκη πληροφορεί τους αναγνώστες ότι «δεν θέλει να πιστέψει ο Κυριάκος τα λεγόμενα (;) ότι ο πρόεδρος είναι μαζί με την κυβέρνηση και βοηθά ενεργά- κάτι που δεν θα ήταν ωφέλιμο (!) για τον πρόεδρο, την ιστορία του και την παράταξη από την οποία προέρχεται».
Βέβαια η εφημερίδα μάχεται δυναμικά για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και όχι φυσικά για την ανεξαρτησία του προέδρου της Δημοκρατίας τον οποίον και έμμεσα εμφανίζεται να απειλεί μέσω της βούλησης Μητσοτάκη.
Το διαφωτιστικό «ρεπορτάζ» τελειώνει με την «είδηση» ότι ακούστηκε στη συνάντηση η λέξη «μαντάρα», που δεν μπορεί παρά να αφορούσε την τηλεοπτική αδειοδότηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.