Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δήμου Μυκόνου : Έκθεση WΤΜ στό Λονδίνο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                           Μύκονος, 14-11-2016
                                                                                                                                                                                                                                                                          
                                                                                        ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ                                            
                               
ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ  “WTM” ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
Ο Δήμος Μυκόνου πρωταγωνίστησε και εφέτος στη διεθνή έκθεση World Travel Market του Λονδίνου αποτελώντας τον «πυρήνα» συγκέντρωσης επαγγελματιών του τουρισμού, δημοσιογράφων και επισκεπτών. Στο πρωτότυπο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε κεντρικό σημείο και παρουσία πληθώρας επαγγελματιών της Μυκόνου, η αντιπροσωπεία του Δήμου είχε την ευκαιρία να αξιοποιήσει τις προγραμματισμένες συναντήσεις και να δεχθεί σημαντικές προσωπικότητες , όπως η βραβευμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη δημοσιογράφος Bettany Hughes που ειδικεύεται στην αρχαία ελληνική Ιστορία. 
"Αξιοποιώντας τη δυναμική του προορισμού, πραγματοποιήσαμε στοχευμένες συναντήσεις με εκπροσώπους της ταξιδιωτικής βιομηχανίας από τη Μεγάλη Βρετανία και άλλες αγορές κλειδιά" επισημαίνει ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς. Η έγκαιρη και συστηματική προετοιμασία της εκθεσιακής συμμετοχής του Δήμου έφερε στο περίπτερο του νησιού δεκάδες έγκριτους δημοσιογράφους και bloggers, ταξιδιωτικούς πράκτορες, travel specialists, tour operators και εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών θέτοντας τη βάση για την προβολή και την ανάδειξη του προορισμού εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου. Αξιοσημείωτες σε επίπεδο προοπτικών ήταν οι επαφές με δημοσιογράφους συνεργαζόμενους με κορυφαία ΜΜΕ όπως η Daily Telegraph , η Βρετανική Huffington Post και το trade media Travel Weekly. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει η πιθανότητα συνέργειας με tour operators και ταξιδιωτικά δίκτυα για ταξίδια εξοικείωσης πρακτόρων και δημοσιογράφων από Ντουμπάι, Ινδία, και ΗΠΑ με έμφαση στον τουρισμό νεόνυμφων και πολυτελείας, ενώ θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο οργάνωσης τηλεοπτικής παραγωγής για την ανάδειξη του θαλάσσιου τουρισμού και του yachting για να μεταδοθεί στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Nautical Channel που εκπέμπει σε εκατομμύρια δέκτες σε δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο. Τέλος αξίζει να αναφερθεί η διασφάλιση της παρουσίας της Μυκόνου στο διαδικτυακό τόπο του τηλεοπτικού δικτύου BBC σε αφιέρωμα για την έκθεση.
ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.