Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Οι... καχύποπτοι της ΝΔ...

Ποιοι βλέπουν με αρνητισμό το ενδεχόμενο εκλογών...

Με συνεχείς περιοδείες και επισκέψεις σε μαζικούς χώρους ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να συντηρήσει εντός Ν.Δ. αλλά και στην κοινωνία ένα προεκλογικό κλίμα ετοιμότητας. 
Οι διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου για ενδεχόμενες εκλογές, αν υπάρξει ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις, ήταν «βούτυρο στο ψωμί» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της ομάδας του, προκειμένου να πείσουν και τους πιο καχύποπτους εντός του κόμματος ότι όντως βρισκόμαστε σε οιονεί προεκλογική περίοδο.
Κι από καχύποπτους... να φάν’ και οι κότες. Στη Ν.Δ. υπάρχει μια σεβαστή μερίδα στελεχών που βλέπουν αρνητικά το διαρκές αίτημα για προσφυγή στις κάλπες. Θεωρούν ότι δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτε στη χώρα με τη μόνιμη τακτική αποσταθεροποίησης από την εκάστοτε αξιωματική αντιπολίτευση. Ο μόνος που δημοσίως διατυπώνει τέτοιου είδους προβληματισμό είναι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αλλά συνεργάτες του επισημαίνουν ότι τέτοιες απόψεις έχουν αρκετά μεγαλοστελέχη.
Όπως σημειώνουν, μάλιστα, αν ο ΣΥΡΙΖΑ κατορθώσει να ξεπεράσει τον κάβο και βγει στο ξέφωτο τους επόμενους μήνες, μπορεί να μπούμε σε πιο ήρεμα κυβερνητικά νερά και γι’ αυτό η Ν.Δ. πρέπει να πείσει ότι έχει πρόγραμμα και σχέδιο και δεν επιχειρεί να «αδράξει την ευκαιρία» υπονομεύοντας τη σημερινή κυβέρνηση. Έμπειροι βουλευτές επισημαίνουν ότι, αν το κόμμα τους δεν προετοιμαστεί κατάλληλα και δεν πει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό, θα κινδυνεύσει να καταρρεύσει πολύ σύντομα ως κυβέρνηση...
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.