Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Τετρακόσια εντάλματα σύλληψης σε όλη την Τουρκία...

σε...48 επαρχίες σε όλη τη χώρα...
Αποτέλεσμα εικόνας για σύλληψεις σε όλη την Τουρκία
Σε συνέχεια των μαζικών διώξεων  μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης για τουλάχιστον 400 ανθρώπους σε...
48 επαρχίες σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με το κανάλι Haberturk, οι ύποπτοι φέρονται να χρησιμοποιούσαν το Bylock, μια εφαρμογή ανταλλαγής...
συνέχεια
...κρυπτογραφημένων μηνυμάτων για κινητά τηλέφωνα, που η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι χρησιμοποιήθηκε από το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Μέχρι τώρα 12 άνθρωποι έχουν συλληφθεί σε επιχειρήσεις των δυνάμεων ασφαλείας στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη.

Μεταξύ των υπόπτων βρίσκονται 123 στρατιώτες και αξιωματικοί του πολεμικού ναυτικού και 187 αξιωματούχοι ασφαλείας ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο.

Πάνω από 120.000 άνθρωποι έχουν απολυθεί ή τεθεί σε διαθεσιμότητα σε μια εκτεταμένη επιχείρηση καταστολής που έχει στόχο τον στρατό, την αστυνομία, τη δημόσια υπηρεσία και τον ιδιωτικό τομέα. Μερικοί εξ αυτών έχουν επιστρέψει στα καθήκοντα τους. Παράλληλα περίπου 41.000 άτομα έχουν συλληφθεί, αναμένοντας να δικαστούν.

Στο μεταξύ, το CNN Turk μετέδωσε ότι οι αρχές συνέλαβαν πέντε άτομα σε σχέση με τις επιθέσεις με ρουκέτες που έγιναν από αγνώστους την Παρασκευή με στόχο το αρχηγείο της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη και τα τοπικά γραφεία του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.