Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Μη μου τον Σόιμπλε τάραττε...

«Θα τρώγαμε χαλίκια και χορτάρια» αν δεν ήταν ο Σόιμπλε, υποστηρίζει ο Γ. Φλωρίδης...
Δεν υπάρχει σενάριο για το «μέλλον της Κεντροαριστεράς», είτε πρόκειται για «επανένωση», είτε για...
τελείως νέο σχήμα, που να μην έχει «παίξει» το όνομα του Γιώργου Φλωρίδη, τα τελευταία τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Φυσικά, ο δρόμος που θα ακολουθούσε ένα τέτοιο πολιτικό εγχείρημα, «περιέργως» δεν έχει απασχολήσει κανέναν.

Κρίνοντας όμως από σημερινές δηλώσεις του ιδίου του Γιώργου Φλωρίδη, το πρόσημο που θα έχει αυτό το εγχείρημα, σίγουρα δεν θα βρίσκεται απέναντι στις πολιτικές επιταγές του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Κάθε άλλο μάλιστα.

«Στον Σόιμπλε πήγαμε για να μας δώσει λεφτά, για να μπορέσουμε να μην τρώμε χαλίκια και χορτάρια», δήλωσε με παρρησία, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Φλωρίδης, εξηγώντας γιατί δεν πρέπει «να τα βάζουμε» με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών.

Με λίγα λόγια, ο κ. Φλωρίδης, πριν δώσει το πολιτικό στίγμα του «ενωμένου προοδευτικού κινήματος» που θα παρουσιάσει την ερχόμενη Κυριακή, με παρόντες «φρέσκους» πολιτικούς, όπως ο Γιάννης Ραγκούσης και η Άννα Διαμαντοπούλου, «ένιωσε την ανάγκη» να προαναγγείλει τη στάση του απέναντι στον κ. Σόιμπλε.

Ευχάριστα νέα, λοιπόν, για τον… Σόιμπλε, καθώς στα «σπάργανα» βρίσκεται ακόμη ένας πολιτικός μηχανισμός, έτοιμος να συνηγορήσει υπέρ του, σε περίπτωση που τα υπάρχοντα κόμματα «αδυνατίσουν» πολιτικά.

Υ.Γ: Η πολιτική στάση τύπου «μη μου τον Σόιμπλε τάραττε» και σε νέα εκδοχή πλέον…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.