Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Δέν συμφωνεί για το «Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος»...

Κεφαλογιάννη για «Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος»: Απαιτείται σοβαρότητα
Η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη σχολιάζοντας την αποκάλυψη της «Κ» πως για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, προορίζεται ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως «οι άνθρωποι που πρόκειται να αναλάβουν τις θέσεις ευθύνης, θα πρέπει να έχουν εξειδικευμένες γνώσεις, αλλά και εύρος δυνατοτήτων, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις πολλαπλές απαιτήσεις του εγχειρήματος, και να υπηρετήσουν αποτελεσματικά το δημόσιο συμφέρον».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το μέγεθος της πολύτιμης δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προσδιορίζει και περιγράφει από μόνο του τα χαρακτηριστικά όλων αυτών που θα κληθούν να τη διαχειριστούν.

Απαιτείται σοβαρή διαχείριση του μεγάλου αυτού έργου, το οποίο θα συμβάλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση του ελληνικού πολιτισμού και της παιδείας. Οι άνθρωποι που πρόκειται να αναλάβουν τις θέσεις ευθύνης, θα πρέπει να έχουν εξειδικευμένες γνώσεις, αλλά και εύρος δυνατοτήτων, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις πολλαπλές απαιτήσεις του εγχειρήματος, και να υπηρετήσουν αποτελεσματικά το δημόσιο συμφέρον.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι οι καιροί απαιτούν σοβαρότητα και υπέρβαση των συνηθισμένων πρακτικών. Δεν είναι καιρός ούτε για πειράματα, ούτε για συνταγές από το παρελθόν». 

kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.