Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Θέμα με το Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ...


Βουλή: Θέμα με το Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ - MediaΤον έλεγχο των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες Κυριακή και που επικεντρώνονταν στην περιουσιακή κατάσταση της συζύγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης την περίοδο που βρίσκονταν σε διάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, για τα «θαλασσοδάνεια» σε πολιτικά κόμματα και ΜΜΕ, Αντώνης Μπαλωμενάκης έθεσε το θέμα κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Πόθεν Έσχες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες να απαντήσει αν θεωρείται πλήρης δήλωση περιουσιακής κατάστασης, όταν σύζυγοι είναι σε διάσταση και δεν έχει υποβληθεί δήλωση από τον ή την εν διαστάσει σύζυγο πολιτικού προσώπου.
Επιπλέον, την συνεδρίαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες απασχόλησε και το πόρισμα της Εξεταστικής για τα «θαλασσοδάνεια» σε πολιτικά κόμματα και ΜΜΕ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Επιτροπή Πόθεν Έσχες θα ζητήσει να πάρει στα χέρια της το πόρισμα αλλά και να έχει πρόσβαση στο αρχείο της Εξεταστικής προκειμένου να διερευνήσει  ενδεχόμενες παρατυπίες στο σκέλος που αφορά τον δανεισμό των πολιτικών κομμάτων...
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.