Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Πρώτη συνάντηση Μητσοτάκη με Μέρκελ - Σόιμπλε...

Κυριάκος Μητσοτάκης
Κρίσιμης σημασίας θεωρεί η ηγεσία της Ν.Δ. τη διήμερη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του κόμματος στο Βερολίνο τη Δευτέρα και την Τρίτη, όπου θα έχει και τις πρώτες συναντήσεις με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέχρι τώρα είχε ολιγόλεπτες συναντήσεις με την κ. Μέρκελ στο πλαίσιο των συνόδων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Αυτή τη φορά θα έχει τη δυνατότητα να συζητήσει τις ευρωπαϊκές εξελίξεις, αλλά και την κατάσταση στη χώρα και να αναπτύξει το δικό του σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από την κρίση.
Η συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας στα κεντρικά γραφεία του CDU. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί στη γερμανική Βουλή με βουλευτές του κόμματος.
Την Τρίτη θα συναντηθεί, στις 11:30, με τον Βόλφγκανκ Σόιμπλε στο υπουργείο Οικονομικών. Το μεσημέρι, στις 13:00, θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας με εκπροσώπους επιχειρηματικών και βιομηχανικών φορέων της Γερμανίας.
Τον κ. Μητσοτάκη θα συνοδεύουν ο εκπρόσωπος του κόμματος Βασίλης Κικίλιας, ο τομεάρχης Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και οι συνεργάτες του, Γιάννης Σμυρλής, Θανάσης Μπακόλας και Στέλιος Πέτσας...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.