Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ούτε την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δεν αντέχουν...

«...οι χρεοκοπημένοι εκδότες των offshore...»
Ακόμα και τις ανακοινώσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης «λογοκρίνουν» οι σχολιαστές των ραδιοφωνικών σταθμών της...
μονοφωνικής ενημέρωσης.

Ενώ η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης διατύπωνε το ερώτημα ποιο ακριβώς είναι το σχέδιο που παρουσίασε στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών ο φέρελπις αρχηγός της Ν.Δ. και πώς είναι δυνατόν να μην το έχει παρουσιάσει ακόμα στον ελληνικό λαό, οι δημοσιογραφικοί παραγωγοί φανατισμού αναφέρονται αποκλειστικά στην «πολιτική» αποστροφή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης περί σύμπλευσης Μητσοτάκη και Σοιμπλε.

Για τα περί ανύπαρκτου ή υπαρκτού, αλλά πάντως κρυφού σχεδίου της Ν.Δ. δεν ανέφεραν λέξη. Η υπεράσπιση με νύχια και με δόντια του αρχηγού της Ν.Δ. από τα ιδιωτικά ΜΜΕ όλων των... ΠΑΕ σε βάρος ακόμα και του πρώην συγκυβερνήτη της δεξιάς παράταξης, αποτυπώνει εκτός από την «πολυφωνία» και κάτι άλλο:

Ότι η μόνη αγωνία που αποδεικνύεται ότι έχουν όλοι αυτοί, πέρα και πάνω από το «καλό της πατρίδας», είναι το να αλλάξει επιτέλους η κυβέρνηση ώστε και να αποκατασταθεί ξανά η μιντιακή αδιαφάνεια, να λειτουργήσουν και πάλι απρόσκοπτα τα τρίγωνα της διαπλοκής, να πλασαριστούν ξανά στην «αναπτυξιακή» πορεία Μητσοτάκη οι χρεοκοπημένοι εκδότες των offshore με τις κατά βούληση αθρόες απολύσεις εργαζομένων και να διασφαλιστεί, όπως και πριν, η «αντικειμενική» ενημέρωση.

Σε αυτό τον αγώνα δεν αντέχουν ως φαίνεται ούτε καν τη σημερινή πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ!...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.