Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Χωρίς δηλώσεις έληξε η συνάντηση Μητσοτάκη-Σόιμπλε...

η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει δημοσιονομικά μέτρα
Αποτέλεσμα εικόνας για Συνάντηση Μητσοτάκη Σόιμπλε
Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η 70λεπτη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο γραφείο του δεύτερου, στο...
υπουργείο Οικονομικών, στο Βερολίνο.

Ακολουθεί γεύμα εργασίας του Μητσοτάκη με γερμανούς επιχειρηματίες.

Στην Πειραιώς αποτιμούν μέχρι τώρα θετικά τις επαφές του κ. Μητσοτάκη στη γερμανική πρωτεύουσα, ενώ επαναφέρουν την ανάγκη άμεσης προσφυγής στις κάλπες, τονίζοντας πως θα είναι η νίκη της λογικής απέναντι στον λαϊκισμό.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για δύο σενάρια: είτε η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές, είτε «θα σέρνεται η Ελλάδα και θα πλησιάζει απειλητικά ο Ιούνιος και ο Ιούλιος».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο νέων μέτρων, από την Πειραιώς ξεκαθαρίζουν πως η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει δημοσιονομικά μέτρα.

Σχολιάζοντας δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ περί δραχμής, επισημαίνουν το γεγονός ότι ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ούτε κάποιος άλλος στην κυβέρνηση έσπευσαν να τις αποδοκιμάσουν.

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας σημειώνουν πως η κατάσταση όπως διαμορφώνεται στο γερμανικό κοινοβούλιο δεν είναι εύκολη για την Ελλάδα, κάνοντας λόγο για «μεγάλη καχυποψία». 

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι «τώρα είναι αρκετοί που λένε πως οι εκλογές θα ήταν η λύση για το πρόβλημα», κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «υπερφορολογεί ό,τι κινείται» και «καθυστερεί τα πάντα χωρίς να κάνει τίποτα».

  in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.