Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Καμμένος: Θα πάνε άτομα στην φυλακή για τα υποβρύχια...

Να διερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες του Β. Βενιζέλου...

Μετά την δικαστική διερεύνηση «θα πάνε άτομα στην φυλακή» εκτίμησε σχετικά με το σκάνδαλο των υποβρυχίων ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και υπουργός Εθν. Άμυνας, Π. Καμμένος, σε συνομιλία του με...
κοινοβουλευτικούς συντάκτες, τονίζοντας ότι η άποψή του είναι ότι πρέπει να διερευνηθούν κι οι ποινικές ευθύνες του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Β. Βενιζέλου. Παράλληλα, ο Π. Καμμένος επέκρινε την στάση που κρατά ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κ. Μητσοτάκης, στο ζήτημα των διαπραγματεύσεων για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Ο Π. Καμμένος εκτίμησε ότι είναι «εκτός λογικής» η στάση του Κ. Μητσοτάκη που ζητά το κλείσιμο της αξιολόγησης, αλλά δεν ψηφίζει τα μέτρα και ταυτόχρονα θέλει να γίνουν εκλογές. Ο Π. Καμμένος επισήμανε ότι αν ήταν στην θέση του προέδρου της Ν.Δ., Κ. Μητσοτάκη, θα ψήφιζε τα μέτρα και «θα καθιστούσα υπεύθυνη την κυβέρνηση να τα εφαρμόσει». Μάλιστα, ο Π. Καμμένος αξιολόγησε ως πιο θετική την στάση του πρώην προέδρου της Ν.Δ., Β. Μεϊμαράκη, που είχε στηρίξει την συμφωνία του Ιούλη του 2015.

Ο Π. Καμμένος σχολίασε ακόμα ότι τα ανοίγματα της ηγεσίας της Ν.Δ. και προς την μεριά της Ακροδεξιάς και προς την μεριά των νεοφιλελεύθερων προκαλούν εσωκομματικά προβλήματα, καθώς πολλοί παλιοί Καραμανλικοί αισθάνονται άβολα, αφού τέτοιες κινήσεις δεν ήταν νοητές στο παρελθόν. Σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων, ο Π. Καμμένος υπογράμμισε ότι «κόκκινη» γραμμή είναι να μην χρεοκοπήσουν οι Έλληνες, σημειώνοντας παράλληλα ότι οι ΑΝ.ΕΛ. είναι περισσότεροι θετικοί σε θέματα όπως οι ιδιωτικοποιήσεις, ενώ είναι αντίθετοι με αύξηση της φορολογίας στις επιχειρήσεις.
  avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.