Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Θείε Κυριάκο..., γιά πές αλεύρι!...

Μήπως πρέπει να ανησυχεί ο θείος;

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha ήταν καλεσμένος ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης όπου μίλησε για όλα ενώ του προσφέρθηκε και μια τεράστια ανθοδέσμη από την τηλεπαρουσιάστρια επειδή, λέει, είχε τα γενέθλιά του.
Σχετικά με την παρουσία του Κ. Μπακογιάννη σε μεσημεριανή κουτσομπολίστικη εκπομπή και μάλιστα σε αυτή της Μενεγάκη, δόθηκαν πολλές ερμηνείες.
Δημοσιεύουμε αυτή του δημοσιογράφου Δ. Ν. Μανιάτη από το fb που θεωρούμε ότι είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα:

Το μεσημέρι η Μενεγάκη είχε καλεσμένο τον Κωστή Μπακογιάννη. Ο τελευταίος ντυμένος κάζουαλ, ανθρώπινος και ομολογουμένως πολύ φωτογενής μίλησε για όλα με μια pop χροιά, κεντρώα που δύσκολα ξεχώριζες αν μιλάει κάποιος απ' το Ποτάμι ή τον ευρύτερο μεταρρυθμιστικό χώρο.
Δύο σκέψεις:..
1. Η όλη επιλογή της τηλεπαρουσιάστριας και του καναλιού της να επιβιβάσει για περίπου μία ώρα τον συμπαθή Περιφερειάρχη στην μεσημεριανή ζώνη της νοικοκυράς, είχε προφανή στόχευση. Ο Μπακογιάννης- σύμφωνα και με το δικό μου ρεπορτάζ- κινείται πιο κεντρικά πολιτικά. Θα κατασταλάξει το πού ακριβώς σε συνάρτηση με μερικές ακόμη μεταβλητές (επιτροπεία χώρας, αντοχή Τσίπρα, γεωπολιτικά κτλ)
2. Δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχεί ο Τσίπρας από τον Μπακογιάννη, λόγω της δημοφιλίας και του προφίλ του δεύτερου. Σίγουρα πρέπει να ανησυχεί ο θείος του που εμφάνισαν τόσο έγκαιρα την εφεδρεία του. Παρεπιπτόντως άρεσε στην μάνα μου, όταν την ρώτησα, αυτό λέει πολλά για την διείσδυση σε ένα μέσο κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.