Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Στή σύσκεψη των τομεαρχών της ΝΔ...

«Στόλισε» τον πρωθυπουργό ο Κυρ. Μητσοτάκης...
Κυριάκος Μητσοτάκης«Ο πιο ανεύθυνος και αδίστακτος δημαγωγός που έχει γνωρίσει η χώρα δεν δικαιούται να βγάζει και γλώσσα από πάνω» τόνισε σε...
αυστηρό τόνο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό. Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε επίθεση ενάντια στην κυβέρνηση στη σύσκεψη των τομεαρχών της ΝΔ, κατηγορώντας την ότι οδηγεί την χώρα σε ένα τέταρτο μνημόνιο από την πίσω πόρτα.
«Τα πανηγύρια αποδείχθηκαν ψεύτικα»
«Η κυβέρνηση είναι σε προφανή αντίθεση με την μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων. Προκαλεί με την ανικανότητα, την ανευθυνότητα και ταυτόχρονα την αλαζονεία της και το πάθος της εξουσίας για την εξουσία. Εκτός από τα δραματικά προβλήματα στην οικονομία που προκαλεί με την καθυστέρηση στην αξιολόγηση, η κυβέρνηση εμφανίζεται αποδιοργανωμένη και αδύναμη να κυβερνήσει» τόνισε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, τόνισε πως...

συνέχεια
...«τα πανηγύρια αποδείχθηκαν ψεύτικα και αποτελούν εμπαιγμό του ελληνικού λαού» και εξήγησε γιατί η καθυστέρηση έχει δραματικές επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία.

«Εκροή καταθέσεων, επιδείνωση του οικονομικού κλίματος και αβεβαιότητα έχουν επιστρέψει για τα καλά, με ευθύνη της κυβέρνησης. Ο λογαριασμός της ανικανότητας και της ιδεοληψίας του κ. Τσίπρα είναι βαρύς. Η αδυναμία της κυβέρνησης να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, μείωσε την αξιοπιστία της χώρας. Το αποτέλεσμα είναι υπερβολικά πρόσθετα μέτρα που ξεπερνούν τον ορίζοντα υλοποίησης του τρίτου προγράμματος. Κάθε μέρα που περνά η προσπάθεια για δανεισμό από τις αγορές προκειμένου η χώρα να εξασφαλίσει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες δυσκολεύει. Αν αυτό δεν επιτευχθεί, θα οδηγηθούμε σε ένα τέταρτο μνημόνιο από την πίσω πόρτα χωρίς να έχει εξασφαλιστεί καν πρόσθετη χρηματοδότηση», είπε.

Πολιτική αλλαγή
Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε αναγκαία προϋπόθεση την πολιτική αλλαγή «για μια μεγάλη φυγή προς τα εμπρός» και τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία δεν θα φοβηθεί να αναλάβει τις ευθύνες της. «Ξέρουμε ότι ο δρόμος είναι δύσκολος. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στο σχέδιό μας, στις δυνατότητές μας, στα στελέχη μας, παλιά και νέα», σημείωσε...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.