Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Οι ειδήσεις που αξίζει να διαβάσετε σήμερα. Σε τίτλους




2)  Λαγκάρντ προς Βερολίνο: Προκαταβολικά τα μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους. Τη θέση του ΔΝΤ ότι η συμφωνία για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους πρέπει να είναι «σύμφωνη με τους κανόνες του ΔΝΤ» εξέφρασε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Bruegel στις Βρυξέλλες για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας. Αλλά και συνάντηση Λαγκάρντ - Μοσκοβισί για το ελληνικό πρόγραμμα.
3) Συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση στο Ντόρτμουντ - Για τρομοκρατικό χτύπημα μιλούν οι αρχές: Ενα άτομο συνελήφθη για την επίθεση στο λεωφορείο της ομάδας της Ντόρτμουντ, το βράδυ της Τρίτης. Κρατείται επίσης άλλο ένα άτομο που δεν έχει συλληφθεί ακόμη.
4) Η σιωπηρή συμμαχία Σουλτς - Μέρκελ για την Ελλάδα: Το προσύμφωνο της Μάλτας, όπως επιβεβαιώνει πλέον ανοιχτά και ο γερμανικός Τύπος, ήταν μεταξύ άλλων και προϊόν της παρέμβασης του σοσιαλδημοκρατικού άξονα της γερμανικής κυβέρνησης στην Μέρκελ, κόντρα στη σκληρή γραμμή Σόιμπλε.
5) ΗΠΑ - Βόρεια Κορέα: Γραφικοί, αλλά άκρως επικίνδυνοι «λεονταρισμοί»: Τα «τύμπανα του πολέμου» ηχούν στην κορεατική χερσόνησο, με τις εκατέρωθεν απειλές και «λεονταρισμούς» μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας να μην μπορούν να κρύψουν, παρά την γραφικότητά τους, την σοβαρότητα της κατάστασης.
6) Το Αγιο Φως του πολιτικού (και όχι μόνο) διχασμού: Δεν είναι η πρώτη φορά που το Αγιο Φως προκαλεί πολιτικές κόντρες, έως και... πολιτική κρίση.
7) Νέο προκλητικό άρθρο Κασιμάτη: «Τι προσέφερε στη χώρα ο Νίκος Τεμπονέρας, εκτός από τον θάνατό του;»
8) Φονικό στα Ανώγεια: Κατηγορίες για ανθρωποκτονία σε πατέρα και γιο.
9) Σκίνχεντ: Από την πολυφυλετικότητα και την πανκ στον νεοναζισμό.
10) Πρόβατα που έγιναν λιοντάρια: Η άνοδος των Αλαουιτών στην εξουσία της Συρίας. 
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.