Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Διεθνής Διάκριση για την Σπανός ΑΕ



To 2016 ήταν μία χρονιά ρεκόρ στις πωλήσεις του BMW Group με 2.25 εκατομμύρια παραδόσεις μοντέλων BMW, MINI και Rolls-Royce σε όλον τον κόσμο.
Η BMW τιμώντας τις προσπάθειες του παγκοσμίου δικτύου εμπόρων της που ανέρχεται σε 4000 εμπόρους σε 150 χώρες δημιούργησε τον θεσμό ‘Excellence in Sales’’. Με τα αριστεία αυτά, το BMW Group αναγνωρίζει το σημαντικό ρόλο του Δικτύου Εμπόρων στην επιτυχία της εταιρείας και επιβραβεύει τις μακροπρόθεσμες προσπάθειες του στην επίτευξη νέων σημείων αναφοράς στις παγκόσμιες πωλήσεις.
«Το Διεθνές Δίκτυο των εμπόρων είναι από τους σημαντικότερους συντελεστές της συνεχιζόμενης επιτυχίας του BMW Group”, σχολίασε ο Ian Robertson Μέλος Δ.Σ. της BMW AG. «Τώρα συνεχίζοντας την επιτυχία του BMW Group σχολίασε ο Ian Robertson, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους συνεργάτες οι οποίοι μας βοήθησαν να καταγράψουμε νέα ρεκόρ το 2016».

Η Σπανός ΑΕ, διακρίθηκε ως ο Καλύτερος Επίσημος Έμπορος ΒΜW στην Εξυπηρέτηση Πελατών, σε επίπεδο sales και after sales, στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη δίνοντας στην Ελλάδα μια διεθνή διάκριση

13/04/2017 
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.