Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Οι ειδήσεις που αξίζει να διαβάσετε σήμερα. Σε τίτλους

1. Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τη Συρία. Τι είπε στο διάγγελμα ο Τραμπ. Τα πρώτα ρωσικά αντίποινα. Όλες οι εξελίξεις και όλες οι αντιδράσεις της διεθνούς κοινότητας. Ανάλυση: Γιατί ο Τραμπ επιτέθηκε στη Συρία.
2. Τρομοκρατική επίθεση στη Στοκχόλμη: Φορτηγό έπεσε πάνω στο πλήθος. Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες. Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης και τη σύλληψη δυο ατόμων αμέσως μετά. Οι διεθνείς αντιδράσεις.
3. Συμφωνία στο Eurogroup με βάση το σχέδιο «ένα συν ένα». Ποια μέτρα περιλαμβάνει. Πώς φτάσαμε στη συμφωνία της Βαλέτας. Στροφή από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Θετικά μηνύματα και από το ΔΝΤ.
4. Ας μιλήσουμε για την κατάθλιψη… με αφορμή την ημέρα Παγκόσμιας Υγείας. Στοιχεία και βίντεο.
5. Επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο Γερμανός πρόεδρος Βάλτερ Στάινμαϊερ. Τι είπαν στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Κοινές δηλώσεις με τον Προκόπη Παυλόπουλο.
6. Η σκοτεινή πλευρά των social media. Πως αντιδρούν τα τρολ του διαδικτύου, σύμφωνα με τους ψυχολόγους.
7. Συνολικά 70.726 εισακτέοι στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ προβλέπονται για το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 18 έναντι των 69.985 εισακτέων του προηγούμενου έτους. Αναλυτικά πίνακες για κάθε σχολή.
8. Η νέα ταινία του Στ. Κούλογλου έκανε πρεμιέρα και οι θεατές «πέθαναν στο γέλιο». Μετά την επιτυχημένη της προβολή στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, παίζεται από σήμερα αποκλειστικά στον κινηματογράφο «Τριανόν» (Κοδριγκτώνος 21 - ΜΕΤΡΟ Βικτώρια).
* Σκίτσο του Κάρλος Λατούφ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.