Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Απολύεται από τη Βουλή...

ο χρυσαυγίτης Χρήστος Ζέρβας...
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο δράστης
Τις διαδικασίες απόλυσης του Χρήστου Ζέρβα από τη θέση μετακλητού υπαλλήλου που κατέχει στο ελληνικό Κοινοβούλιο ξεκίνησε από χθες ο πρόεδρος του Σώματος Νίκος Βούτσης.

Πρόκειται για τον 42χρονο χρυσαυγίτη που έχει προφυλακιστεί, κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή Αλέξη Λάζαρη στους Αμπελοκήπους και βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο βαριά κακουργήματα: βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (η κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη τροποποιήθηκε επί το αυστηρότερον) και ληστεία κατά συναυτουργία...συνέχεια
Σημειώνεται ότι εκτός από μετακλητός υπάλληλος της Βουλής, ο Χρ. Ζέρβας είναι «πυρηνάρχης» Αμπελοκήπων και υπεύθυνος ασφαλείας των γραφείων της Χρυσής Αυγής, τα οποία δέχτηκαν επίθεση προ ημερών.

Η είδηση της προφυλάκισής του σήμανε συναγερμό και στο προεδρείο της Βουλής, το οποίο περίμενε το επίσημο χαρτί της Εισαγγελίας που έφτασε χθες, προκειμένου ο 42χρονος να παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης από τη θέση του μετακλητού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Συν.», η νεοναζιστική οργάνωση αντιλήφθηκε χθες ότι επίκειται η απόλυση και επιχείρησε να εκκινήσει πρώτη τις διαδικασίες της απομάκρυνσής του, σε μια προσπάθεια να πάρει αποστάσεις από άλλο ένα -κατηγορούμενο για κακουργήματα- στέλεχός της.


Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι την ίδια ώρα οι χρυσαυγίτες ρωτούσαν τις υπηρεσίες της Βουλής ποιες διαδικασίες προβλέπονται ώστε ο Χρ. Ζέρβας να… επαναπροσληφθεί αν αθωωθεί από το δικαστήριο. Κοινοβουλευτικές πηγές ξεκαθαρίζουν πάντως ότι η προβλεπόμενη διαδικασία της απόλυσης με εντολή του Ν. Βούτση θα προχωρήσει σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως του τι θα κάνει η Χρυσή Αυγή...
Το έγγραφο του Ν. Βούτση που παραπέμπει για απόλυση τον Χρ. Ζέρβα | 

Χάρης Ιωάννου
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.