Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Έκρηξη με νεκρούς στο Μάντσεστερ

Έκρηξη με νεκρούς στο Μάντσεστερ
Με αίμα βάφτηκε η συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ, καθώς μετά το τέλος της σημειώθηκαν εκρήξεις με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός στον χώρο.

Σύμφωνα με το RT είναι πολύ πιθανό η έκρηξη να προκλήθηκε από τεράστια μπαλόνια φουσκωμένα με αέριο. Παρ'όλα αυτά όμως και η αστυνομία δεν έχει αναφέρει ακόμη τίποτα για τον λόγο που προκάλεσε το συγκεκριμένο δυστύχημα.Επιβεβαιωμένες πληροφορίες, κάνουν λόγο για νεκρούς και πολλούς τραυματίες, ωστόσο δεν έχει γίνει ξεκάθαρο από που προήλθαν οι εκρήξεις, οι οποίες έσπειραν τον τρόμο και τον θανατο στον συναυλιακό χώρο.
 
Σύμφωνα με το RT είναι πολύ πιθανό η έκρηξη να προκλήθηκε από τεράστια μπαλόνια φουσκωμένα με αέριο. Παρ'όλα αυτά όμως και η αστυνομία δεν έχει αναφέρει ακόμη τίποτα για τον λόγο που προκάλεσε το συγκεκριμένο δυστύχημα.

Νωρίτερα η βρετανική αστυνομία αρκέστηκε να επιβεβαιώσει σε ανάρτησή της στο Twitter ότι "υπάρχουν νεκροί" στο στάδιο του Μάντσεστερ καθώς και τραυματίες.

Όλη η περιοχή έχει αποκλειστεί και στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στον κοινωνικό ιστότοπο, υπήρξε μία έκρηξη κατά τη συναυλία της αμερικανίδας τραγουδίστριας ποπ Αριάνα Γκράντε. Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει μέλη του ακροατηρίου να ουρλιάζουν και να τρέχουν μέσα στο στάδιο.

Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας είπε ότι "η Αριάνα είναι εντάξει. Διερευνούμε τί έχει γίνει". 

Δείτε όλο τό ρεπορτάζ τού zougla.gr :  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.