Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Βολές κατά της κυβέρνησης από Κωστή Χατζηδάκη

Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πολιτικό βέρτιγκο...

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOCΜε βολές κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και προσωπικά κατά των Τσίπρα- Καμμένου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, δηλώνει την πλήρη αντίθεσή του στα κυβερνητικά αντίμετρα.

«Έχουν ξαμοληθεί τα κυβερνητικά στελέχη να πείσουν τον κόσμο ότι τα αντίμετρα ‘ισορροπούν’ τα μέτρα. Δεν υπάρχει πιο κραυγαλέο ψέμα. Διότι για να εφαρμοστούν τα αντίμετρα στο σύνολό τους, θα πρέπει το πρωτογενές πλεόνασμα να φτάσει στο 5,5%. Να γίνει πλήρες ξεζούμισμα δηλαδή!», δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ειδήσεις». 

Επισημαίνει ωστόσο, ότι «η ΝΔ έχει σταθερές θέσεις, αντιθέτως αυτός που είναι σε πολιτικό βέρτιγκο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» ενώ κατηγορεί τους Τσίπρα και Καμμένο ότι «όχι μόνο δεν μας έβγαλαν από το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο, όπως είχαν υποσχεθεί, αλλά μας έχωσαν ακόμη πιο βαθιά στα μνημόνια».

Όσον αφορά την «επόμενη μέρα» στο ενδεχόμενο η Νέα Δημοκρατία να κερδίσει την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, ο Χατζηδάκης δήλωσε ότι «Πρόθεση της ΝΔ είναι, ακόμη και αν έχει αυτοδυναμία, να συνεργαστεί με όλες τις μεταρρυθμιστικές, φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις και να δημιουργήσει μια πλατιά συμμαχία με στόχο να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια»...

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.