Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

M. Σάλλας: Σε φάση σταθεροποίησης η οικονομία


Ο επίτιμος πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς και επικεφαλής της Lyktos Participations, Μιχάλης Σάλλας  
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η ελληνική οικονομία οδηγείται σε φάση σταθεροποίησης, εκτιμά ο επίτιμος πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς ΠΕΙΡ-0,86% και επικεφαλής της Lyktos Participations, Μιχάλης Σάλλας, σε δήλωσή του από το Ηράκλειο της Κρήτης.
Εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία της χώρας, διαπιστώνει ένα «τεράστιο επενδυτικό ενδιαφέρον» σε μία σειρά τομέων της οικονομίας, από την αγροτική παραγωγή έως την ενέργεια και την καινοτομία.
Στο πλαίσιο αυτό, υποστηρίζει ότι «τα πρωτοπόρα επενδυτικά εργαλεία μπορούν να δώσουν προοπτική υψηλών αποδόσεων».
«Η χώρα πρέπει να αποκτήσει χαρακτηριστικά βιώσιμης ανάπτυξης υπό την προϋπόθεση ενός σταθερού φορολογικού περιβάλλοντος, αλλά κυρίως με την αποκατάσταση ενός κλίματος εμπιστοσύνης της επενδυτικής κοινότητας» σπεύδει να προσθέσει.
Αναφερόμενος στους στόχους της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, στην οποία η Lyktos συμμετέχει ως Στρατηγικός Επενδυτής, προσδίδει ιδιαίτερη σημασία στη στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης.
«Σταδιακά και με σχέδιο, μπορούν να δομηθούν οι προϋποθέσεις για  την αξιοποίηση  των δυνατοτήτων της οικονομίας και τη δημιουργία πλούτου» συμπληρώνει, καταλήγοντας.


Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.