Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

24 Ιουνίου : "Νέα Σελήνη", Μουσικό-θεατρική παράσταση στή Σχολή Καλών Τεχνών

Ο Δήμος Μυκόνου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση ΚΔΕΠΠΑΜ  μετά τις δύο επιτυχημένες εικαστικές εκθέσεις του Αλέξη Ακριθάκη  και Μιχάλη Κατζουράκη , διοργανώνει για φέτος  στης 24 Ιουνίου ημέρα Σάββατο, στον Καλλιτεχνικό Σταθμό της  Σχολής Καλών Τεχνών Μυκόνου ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός που θα ανοίξει της πόρτες της Σχολής στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Μυκόνου. 
Φέτος αποφασίστηκε η φιλοξενία ενός διαφορετικού δρώμενου που θα πραγματοποιηθεί στον κήπο και όχι στα εργαστήρια της Σχολής. 
Πρόκειται για μια μουσικό-θεατρική παράσταση με τίτλο «Νέα Σελήνη».  Η τραγουδίστρια Ρίτα Αντωνοπούλου συμπράττει με τον κιθαρίστα Μανόλη Ανδρουλιδάκη, και μας ταξιδεύει στα ωραιότερα ελληνικά και ξένα ερωτικά τραγούδια όλων των εποχών, απαγγέλλοντας συγχρόνως κείμενα σπουδαίων συγγραφέων που έχουν μιλήσει για τον έρωτα.Ο μαγικός αυτός κήπος, θα μας φιλοξενήσει σε μια βραδιά κάτω από τα λαμπερά αστέρια, μιας και εκείνη την νύχτα ξεκινά η νέα Σελήνη. Μια νύχτα χωρίς φεγγάρι, με συντροφιά μόνο τα αστέρια και τη φωνή της Ρίτας Αντωνοπούλου . Μια βραδιά  νοσταλγίας, ρομαντισμού και έρωτα.
Σκηνοθεσία  Λευτέρης Γιοβανίδης.

Ανδριανή Κουφού
Πρόεδρος ΚΔΕΠΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.