Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Οργασμός μυστικών πολιτικό-επιχειρηματικών συναντήσεων...

…με επίκεντρο τα ΜΜΕ και όχι μόνο

Δύο συναντήσεις υψηλού πολιτικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος με αντικείμενο τα ΜΜΕ έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 24ωρα… Η μία ήταν μεικτή, δηλαδή μεταξύ κορυφαίου πολιτικού παράγοντα και επιχειρηματία και η δεύτερη μεταξύ δύο μεγαλό-καναλαρχών.

Αναμφισβήτητα και οι δυο είναι σημαντικές, αλλά όπως είναι αυτονόητο η πρώτη συγκεντρώνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον εξαιτίας της σύνθεσής της. Δεδομένου ότι τα πρόσωπα που συμμετείχαν, εκτός του θεσμικού τους βάρους, επιπλέον το τελευταίο διάστημα μονοπωλούν τα φώτα της δημοσιότητας. Το περιεχόμενο της συζήτησης δεν έγινε γνωστό… Η στιγμή όμως που πραγματοποιήθηκε το ραντεβού και τα πρόσωπα που συμμετείχαν, σε συνδυασμό με τις πολιτικές και μιντιακές εξελίξεις, εύκολα εικάζει κανείς ποιο μπορεί να ήταν το αντικείμενο της συζήτησης!
Επειδή λοιπόν στο παρασκήνιο όλο αυτό το διάστημα υπάρχει οργασμός επαφών και συζητήσεων… εκ των οποίων ελάχιστες αποκαλύπτονται, όπως κατ’ εξαίρεση συνέβη με τις δυο παραπάνω… είναι συνετό να αποφεύγονται οι βεβαιότητες για το τι θα γίνει στο ένα ή στο άλλο ανοιχτό μέτωπο.

Κι αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι η εικόνα του προσκηνίου δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα του παρασκηνίου!

Συναντώνται και συζητούν ή σε άλλες περιπτώσεις μπορεί και να συμφωνούν ακόμη και πρόσωπα για τα οποία η κοινή γνώμη θεωρεί βέβαιο, εξαιτίας της δημόσιας εικόνας τους, ότι δεν ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα!

Για παράδειγμα η μία από τις δύο παραπάνω συναντήσεις και συγκεκριμένα η πρώτη εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία! Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον… Αφού όταν συζητούν πολιτικοί και επιχειρηματίες ο αριθμός των ανθρώπων που επηρεάζονται από τις αποφάσεις ή τις συμφωνίες τους ανεβαίνει κατακόρυφα!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.