Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ. Δελτίο Τύπου : Σύσκεψη του Δημάρχου με τους Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                           
ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ
               «ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς συνάντησε σήμερα τους Διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και του Λιμεναρχείου Μυκόνου, στα πλαίσια των τακτικών συντονιστικών συναντήσεών τους.

Βασικό θέμα υπήρξε ο συντονισμός και η συνεργασία, ενόψει και της κορύφωσης της τουριστικής σεζόν. Αιτήθηκε από τους Διοικητές τις συχνότερες περιπολίες των οργάνων και την αναδιοργάνωση των βαρδιών, προκειμένου αυτές να λειτουργήσουν αποτρεπτικά και αν χρειαστεί κατασταλτικά. Τους ενημέρωσε, ότι έχει αιτηθεί σε συνεννόηση με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο αστυνομικό προσωπικό τις αμέσως επόμενες μέρες και δεσμεύτηκε πως θα εξασφαλιστεί η δωρεάν διαμονή τους.

Οι Διοικητές τον ενημέρωσαν αναλυτικά για τα περιστατικά που χειρίζονται και σε ποιες ενέργειες έχουν ήδη προβεί, καθώς και για τον άμεσο σχεδιασμό για το υπόλοιπο της υψηλής τουριστικής περιόδου.

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μυκόνου, παρέστησαν και οι Αντιδήμαρχοι κ. Νικόλας Γκέλος, κ. Λάμπρος Παναγιωτακόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Τόνια Ανδρόνικου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων κ. Δημήτρης Λαζαρίδης.

Μύκονος, 07-08-2017 
                                      ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
                                                                                                                                                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.